14:40 3.102018
Соус песто
Цікаве
2235
Інгредієнти:
– базилік – 1 пучок,
– пармезан (або інший твердий сир) – 50 г,
– часник – 3 зубчики,
– кедрові або волоські горіхи – 30 г,
– оливкова олія – 150 г.
Спосіб приготування
Часник очистити й нарізати пластинками. Сир натерти на тертці. Частину базиліку покласти в чашу блендера (листя можна попередньо нарізати). Додати сир, горішки, часник та влити 2–3 столові ложки оливкової олії.
Подрібнити інгредієнти в блендері, поступово додаючи до маси листя базиліку, що залишилося, і підливаючи олію. Соус не треба доводити до однорідності, лише подрібнити та змішати продукти.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Де на Закарпатті заробити від 20 до 120 тисяч гривень: аналіз тенденцій та факторів, що впливають на зарплати та ринок праці області
18:34
Володимир Мішалов про перший в Україні цикл тематичного вдосконалення для судмедекспертів
17:48
На війні загинув житель Тур'є-Реметівської сільської ради
17:12
Відбувся моніторинг інфекційного контролю та антимікробної резистентності в закладах охорони здоров’я Закарпаття
16:50
«Дерев’яна різьба Закарпаття»: виставка в обласному краєзнавчому музеї
16:27
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
В Ужгороді сталася автотроща
15:26
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
На Закарпатті ремонтують дорогу до прикордонних сіл
14:52
Ясінянська громада вивчає польський досвід добровільних пожежних команд
14:07
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
Західноукраїнське гандбольне дербі: «Карпати» зустрілися з «Галичанкою»
13:03
Закарпатським водіям пора «перевзуватися». У скільки обходиться
08:45
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Всі Публікації
Фото
Відео