
14:40 3.102018
Соус песто
Цікаве
2133
Інгредієнти:
– базилік – 1 пучок,
– пармезан (або інший твердий сир) – 50 г,
– часник – 3 зубчики,
– кедрові або волоські горіхи – 30 г,
– оливкова олія – 150 г.
Спосіб приготування
Часник очистити й нарізати пластинками. Сир натерти на тертці. Частину базиліку покласти в чашу блендера (листя можна попередньо нарізати). Додати сир, горішки, часник та влити 2–3 столові ложки оливкової олії.
Подрібнити інгредієнти в блендері, поступово додаючи до маси листя базиліку, що залишилося, і підливаючи олію. Соус не треба доводити до однорідності, лише подрібнити та змішати продукти.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Бог діє»: проєкт ужгородського священника
16:33
Тендери на понад 15 мільйонів гривень, у яких виявили порушення, скасували за результатами перевірок закарпатських аудиторів
16:12
На Закарпатті понад 8 тисяч дітей відпочинуть під час літньої оздоровлювальної кампанії-2025
15:55
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:40
Католицький Карітас Угорщини продовжує підтримувати заклади охорони здоров’я на Закарпатті
15:26
Через негоду в двох районах Закарпаття попадали дерева
15:11
«Кава без краваток»
14:55
Закарпатські митники виявили незаконний експорт 160 тонн агропродукції за фіктивними документами
14:44
На Закарпатті блокували канал втечі ухилянтів за кордон
14:19
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
Всі новини
Головне
Публікації
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:40
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
До Малого Березного на відпустовий празник приїхали паломники з усього Закарпаття
11:38
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
Всі Публікації
Фото
Відео