
14:40 3.102018
Соус песто
Цікаве
2164
Інгредієнти:
– базилік – 1 пучок,
– пармезан (або інший твердий сир) – 50 г,
– часник – 3 зубчики,
– кедрові або волоські горіхи – 30 г,
– оливкова олія – 150 г.
Спосіб приготування
Часник очистити й нарізати пластинками. Сир натерти на тертці. Частину базиліку покласти в чашу блендера (листя можна попередньо нарізати). Додати сир, горішки, часник та влити 2–3 столові ложки оливкової олії.
Подрібнити інгредієнти в блендері, поступово додаючи до маси листя базиліку, що залишилося, і підливаючи олію. Соус не треба доводити до однорідності, лише подрібнити та змішати продукти.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ужгород має перших переможців на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
14:02
На Закарпатті готують відкриття нового пункту пропуску з Румунією
13:36
На Закарпатті всю ніч шукали 17-річного хлопця, який заблукав у горах
13:17
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
У Берегові обстежують вуличне освітлення
12:26
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
12:05
Грант на навчання можна отримати у трьох вишах Закарпаття
11:47
У Мукачеві відкриється фотопроєкт «Поговори зі мною» про дітей, які частину життя зростали без родини
11:23
1467 клієнтів звернулися за консультаціями до офісів «Зроблено в Україні» на Закарпатті з початку року
11:03
Гірські рятувальники надали допомогу туристці, яка травмувалася на горі Гимба
10:48
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
У Пийтерфолво відбувся спортивний табір
16:43
Потрібні були гроші. Закарпатка заявила, що обкрадала людей, через матеріальну скруту
15:44
Літні тематичні табори – крок до всебічного розвитку молоді Закарпаття
15:08
Всі Публікації
Фото
Відео