14:40 3.102018
Соус песто
Цікаве
1706
Інгредієнти:
– базилік – 1 пучок,
– пармезан (або інший твердий сир) – 50 г,
– часник – 3 зубчики,
– кедрові або волоські горіхи – 30 г,
– оливкова олія – 150 г.
Спосіб приготування
Часник очистити й нарізати пластинками. Сир натерти на тертці. Частину базиліку покласти в чашу блендера (листя можна попередньо нарізати). Додати сир, горішки, часник та влити 2–3 столові ложки оливкової олії.
Подрібнити інгредієнти в блендері, поступово додаючи до маси листя базиліку, що залишилося, і підливаючи олію. Соус не треба доводити до однорідності, лише подрібнити та змішати продукти.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ясінянська громада долучилася до конкурсу проєктів ШГБ. Фото
21:04
Традиція ясінянських дітлахів Закарпаття
18:48
У Берегові поліцейський врятував пенсіонерку, у якої стався інсульт
16:50
За 4 місяці 2024 року Держбюджет отримав від Закарпатської митниці понад 7 мільярдів гривень
16:26
У лікарні Берегова відкрилося реабілітаційне відділення
16:10
Організатора переправлення осіб через кордон викрили правоохоронці на Закарпатті
15:55
На Закарпатті правоохоронці виявили 10 тисяч пачок контрафактного тютюну
15:41
Двоє гравчинь ужгородських «Карпат» у топ-10 бомбардирських перегонів
15:25
У Будапешті зарізали ножем громадянина України
14:52
Дві закарпатські команди йдуть нога в ногу в аматорському чемпіонаті України
14:33
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Всі Публікації
Фото
Відео