Горіхове печиво з житнього борошна
Інгредієнти:
– банан – 2 шт,
– курага – 0,5 стакана,
– волоські горіхи – 1 стакан,
– вода – 100 мл,
– житнє борошно – 2,50 стакана,
– олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування
Воду змішуємо з олією та поступово додаємо борошно. Замішуємо еластичне тісто. Ділимо тісто на дві частини і кожну розкатуємо в тонкий пласт.
Курагу дрібно нарізаємо, горіхи подрібнюємо, банани розминаємо в пюре. Змішуємо бананове пюре з курагою і горіхами.
Деко вистилаємо пергаментом і посипаємо висівками. Викладаємо на пергамент один пласт тіста, викладаємо на нього начинку і розподіляємо рівним шаром. Накриваємо начинку другим шаром тіста і нарізаємо пиріг, який вийшов, на невеликі ромбики.
Випікаємо печиво в розігрітій до 200° С духовці 15 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися