10:34 29.082018
Курка в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
2130
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята – 1 гілочка,
– лимонний сік – 4 ст.л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт,
– майоран – 1 гілочка,
– чебрець – 1 гілочка,
– червоний перець – 0.50 ст.л.,
– червоний солодкий перець – 0.50 ст.л.,
– часник – 3 зубчик.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. Цибулю дрібно нарізаємо. М’яту подрібнюємо і поливаємо лимонним соком.
Змішуємо м’ясо, цибулю і м’яту. Додаємо прянощі і часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо м’ясо в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо над вугіллям.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Де на Закарпатті заробити від 20 до 120 тисяч гривень: аналіз тенденцій та факторів, що впливають на зарплати та ринок праці області
18:34
Володимир Мішалов про перший в Україні цикл тематичного вдосконалення для судмедекспертів
17:48
На війні загинув житель Тур'є-Реметівської сільської ради
17:12
Відбувся моніторинг інфекційного контролю та антимікробної резистентності в закладах охорони здоров’я Закарпаття
16:50
«Дерев’яна різьба Закарпаття»: виставка в обласному краєзнавчому музеї
16:27
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
В Ужгороді сталася автотроща
15:26
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
На Закарпатті ремонтують дорогу до прикордонних сіл
14:52
Ясінянська громада вивчає польський досвід добровільних пожежних команд
14:07
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
Західноукраїнське гандбольне дербі: «Карпати» зустрілися з «Галичанкою»
13:03
Закарпатським водіям пора «перевзуватися». У скільки обходиться
08:45
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Всі Публікації
Фото
Відео