10:34 29.082018
Курка в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
2241
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята – 1 гілочка,
– лимонний сік – 4 ст.л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт,
– майоран – 1 гілочка,
– чебрець – 1 гілочка,
– червоний перець – 0.50 ст.л.,
– червоний солодкий перець – 0.50 ст.л.,
– часник – 3 зубчик.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. Цибулю дрібно нарізаємо. М’яту подрібнюємо і поливаємо лимонним соком.
Змішуємо м’ясо, цибулю і м’яту. Додаємо прянощі і часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо м’ясо в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо над вугіллям.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді нетверезий водій покинув місце ДТП, а опісля зніс електроопору
12:06
На Воловеччині перевіряли дитячий заклад
10:21
В Ужгороді притягнули до відповідальності водія, який керував у стані спʼяніння
09:48
«У потоці вайбу»: Євгенія Вовчик показала мистецькі пориви
09:24
«Коли ясна звізда». Обробка І.Мартона / Заслужений академічний Закарпатський народний хор
08:52
Закарпатка створює ляльки та картини з мішковини
18:14
21 тис. дол. США за «зелений коридор» до Румунії: на Хустщині судитимуть переправника військовозобов’язаних
17:20
У Берегові відбувся благодійний ярмарок для підтримки одиноких багатодітних батьків
16:34
У центрі Мукачева колядували бетлегеми та колядницькі гурти
15:22
В Ужгороді проходить новорічний турнір із боксу за участі понад 100 спортсменів
14:48
Всі новини
Головне
Публікації
«У потоці вайбу»: Євгенія Вовчик показала мистецькі пориви
09:24
Закарпатка створює ляльки та картини з мішковини
18:14
У Берегові відбувся благодійний ярмарок для підтримки одиноких багатодітних батьків
16:34
Мукачівка ліпить мрії із гіпсу
12:35
Святкове чи буденне меню. Що краяни готуватимуть на Новий рік
16:34
Всі Публікації
Фото
Відео