
10:34 29.082018
Курка в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
2063
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята – 1 гілочка,
– лимонний сік – 4 ст.л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт,
– майоран – 1 гілочка,
– чебрець – 1 гілочка,
– червоний перець – 0.50 ст.л.,
– червоний солодкий перець – 0.50 ст.л.,
– часник – 3 зубчик.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. Цибулю дрібно нарізаємо. М’яту подрібнюємо і поливаємо лимонним соком.
Змішуємо м’ясо, цибулю і м’яту. Додаємо прянощі і часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо м’ясо в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо над вугіллям.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
В Ужгороді зупинили водія без прав і з ознаками наркотичного сп’яніння
17:10
На Закарпатті пройде традиційна регата на підтримку ЗСУ
16:43
На Закарпатті затримали «втікачів» у формі провідників та стилі мілітарі
16:18
Мукачево готується до нового навчального року та посилює безпекові заходи: рішення комісії з питань ТЕБ та НС
15:55
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
У Тячеві відбувся Кубок ФТУ України з тенісу до 10 років
15:02
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
У Мукачеві оновлюють дорожнє покриття на кільцевій розв’язці
14:25
Ужгород має перших переможців на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
14:02
Всі новини
Головне
Публікації
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
Всі Публікації
Фото
Відео