23543
10:34 29.082018

Курка в м’ятно-лимонному маринаді

Цікаве 1955

Інгредієнти:

– куряче філе – 1 кг,

– м’ята – 1 гілочка,

– лимонний сік – 4 ст.л.,

– біле вино – 100 мл,

– цибуля – 1 шт,

– майоран – 1 гілочка,

– чебрець – 1 гілочка,

– червоний перець – 0.50 ст.л.,

– червоний солодкий перець – 0.50 ст.л.,

– часник – 3 зубчик.

Спосіб приготування

Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. Цибулю дрібно нарізаємо. М’яту подрібнюємо і поливаємо лимонним соком.

Змішуємо м’ясо, цибулю і м’яту. Додаємо прянощі і часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо м’ясо в маринаді на 30 хвилин.

Нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо над вугіллям.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне