
10:34 29.082018
Курка в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
1955
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята – 1 гілочка,
– лимонний сік – 4 ст.л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт,
– майоран – 1 гілочка,
– чебрець – 1 гілочка,
– червоний перець – 0.50 ст.л.,
– червоний солодкий перець – 0.50 ст.л.,
– часник – 3 зубчик.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. Цибулю дрібно нарізаємо. М’яту подрібнюємо і поливаємо лимонним соком.
Змішуємо м’ясо, цибулю і м’яту. Додаємо прянощі і часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо м’ясо в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо над вугіллям.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Прикордонники готові до збільшення пасажиро-транспортного потоку на Великодні свята
15:30
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
В Ужгороді у зв'язку із освяченням пасок перекриють кілька вулиць
14:47
У Королеві на Берегівщині під час пиятики жінка зарізала власника будинку
14:22
На вихідні у центрі Ужгорода буде перекрито рух транспорту
14:01
Традиційні великодні ремесла на Берегівщині
13:49
На Великодні свята змінено графік руху міських автобусів в Ужгороді
13:33
Закарпатська податкова надає інформаційну підтримку для мобілізованих та демобілізованих ФОПів
13:17
На своєму полі «Минай» прийматиме сумську «Вікторію»
12:35
Великий Четвер: чин омивання ніг і День священства
12:09
Всі новини
Головне
Публікації
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Про живі великодні традиції в етнографічному музеї села Великі Береги
16:35
«Сквери замість забудов!»: ужгородці виступили на захист зелених зон під час сесії міськради
13:30
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
У Хусті пройшов фестиваль-виставка писанкарства «Великоднє диво»
16:27
Всі Публікації
Фото
Відео