
10:34 29.082018
Курка в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
2088
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята – 1 гілочка,
– лимонний сік – 4 ст.л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт,
– майоран – 1 гілочка,
– чебрець – 1 гілочка,
– червоний перець – 0.50 ст.л.,
– червоний солодкий перець – 0.50 ст.л.,
– часник – 3 зубчик.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. Цибулю дрібно нарізаємо. М’яту подрібнюємо і поливаємо лимонним соком.
Змішуємо м’ясо, цибулю і м’яту. Додаємо прянощі і часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо м’ясо в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо над вугіллям.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Про захист прав національних меншин говорили у Лікарні Святого Мартина
16:55
Єдність культур: діти Донеччини відвідали театр у Хусті
16:31
Закарпатські рятувальники вберегли цьогоріч від вогню 40 людей
16:14
На щиті повернувся додому в Мукачево Герой Юрій Годьмаш
15:58
В Ужгороді завершується проєкт «Хібукі: терапевтичний друг для дітей героїв»
15:45
У с. Жденієво відбувся Всеукраїнський мікс-турнір з волейболу
15:27
Ужгородська школа для дітей з порушенням слуху виступила на концерті в Міжнародний день жестових мов
14:57
На Ужгородщині під час пожежі травмувався чоловік
14:29
Іршавська громада долучилася до Всесвітнього дня прибирання
14:14
Мукачівські каратисти здобули 17 нагород на Чемпіонаті та Кубку України
14:03
Всі новини
Головне
Публікації
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
Всі Публікації
Фото
Відео