11:10 29.082018
Сацебелі
Цікаве
3023
Інгредієнти:
– слива – 2 кг,
– часник – 2-3 шт.,
– гострий перець – 2-3 шт.,
– каррі – 20 г,
– сіль – 1 ст. л.,
– цукор – 8 ст. л.,
– мелений перець – 2-3 ч. л.,
– мелена кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
З слив виймаємо кісточки, часник і перець очищаємо. Пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо сіль, цукор і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин. Розкладаємо в стерильні баночки і закриваємо.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Де на Закарпатті заробити від 20 до 120 тисяч гривень: аналіз тенденцій та факторів, що впливають на зарплати та ринок праці області
18:34
Володимир Мішалов про перший в Україні цикл тематичного вдосконалення для судмедекспертів
17:48
На війні загинув житель Тур'є-Реметівської сільської ради
17:12
Відбувся моніторинг інфекційного контролю та антимікробної резистентності в закладах охорони здоров’я Закарпаття
16:50
«Дерев’яна різьба Закарпаття»: виставка в обласному краєзнавчому музеї
16:27
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
В Ужгороді сталася автотроща
15:26
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
На Закарпатті ремонтують дорогу до прикордонних сіл
14:52
Ясінянська громада вивчає польський досвід добровільних пожежних команд
14:07
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські волейболістки провели перші поєдинки сезону
16:07
У Закарпатській обласній філармонії звучали шедеври світової оперети
15:11
Західноукраїнське гандбольне дербі: «Карпати» зустрілися з «Галичанкою»
13:03
Закарпатським водіям пора «перевзуватися». У скільки обходиться
08:45
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Всі Публікації
Фото
Відео