
11:10 29.082018
Сацебелі
Цікаве
2882
Інгредієнти:
– слива – 2 кг,
– часник – 2-3 шт.,
– гострий перець – 2-3 шт.,
– каррі – 20 г,
– сіль – 1 ст. л.,
– цукор – 8 ст. л.,
– мелений перець – 2-3 ч. л.,
– мелена кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
З слив виймаємо кісточки, часник і перець очищаємо. Пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо сіль, цукор і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин. Розкладаємо в стерильні баночки і закриваємо.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Територіальні громади Закарпаття залучаються до транскордонної співпраці
17:27
Затримано працівника територіального сервісного центру в Ужгороді за підозрою у отриманні хабаря
17:19
За вихідні гірські рятувальники надали допомогу трьом підкорювачам Карпат
17:05
Поблизу кордону зі Словаччиною зупинили четвірку правопорушників
16:33
Закарпатські дзюдоїсти - переможці та призери змагань у Словаччині
16:12
У Мукачеві за тиждень народилося 36 немовлят: серед них - одна двійня
16:00
За перший квартал у Закарпатській обласні прийнято в експлуатацію майже 940 квартир
15:35
У Мукачеві відбулися XXIV Малі Олімпійські ігри серед дитсадків
15:12
29-річний чоловік із Мукачівщини добив до смерті співмешканця матері
14:55
У травні Закарпатська область оформила понад 58 тис. внутрішніх та закордонних паспортів
14:26
Всі новини
Головне
Публікації
29-річний чоловік із Мукачівщини добив до смерті співмешканця матері
14:55
Закарпатським гандболістам не вдалося стати призерами Кубка України
12:27
Тричі пересіювала і марно. На закарпатців чекає неврожай огірків
17:47
У Свято-Миколаївському храмі Перечина освятили царину та благословили майбутній урожай
17:02
У Косоньському ліцеї відбулося свято Останнього дзвоника з врученням торбинок щастя
14:52
Всі Публікації
Фото
Відео