
11:10 29.082018
Сацебелі
Цікаве
2968
Інгредієнти:
– слива – 2 кг,
– часник – 2-3 шт.,
– гострий перець – 2-3 шт.,
– каррі – 20 г,
– сіль – 1 ст. л.,
– цукор – 8 ст. л.,
– мелений перець – 2-3 ч. л.,
– мелена кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
З слив виймаємо кісточки, часник і перець очищаємо. Пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо сіль, цукор і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин. Розкладаємо в стерильні баночки і закриваємо.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Про захист прав національних меншин говорили у Лікарні Святого Мартина
16:55
Єдність культур: діти Донеччини відвідали театр у Хусті
16:31
Закарпатські рятувальники вберегли цьогоріч від вогню 40 людей
16:14
На щиті повернувся додому в Мукачево Герой Юрій Годьмаш
15:58
В Ужгороді завершується проєкт «Хібукі: терапевтичний друг для дітей героїв»
15:45
У с. Жденієво відбувся Всеукраїнський мікс-турнір з волейболу
15:27
Ужгородська школа для дітей з порушенням слуху виступила на концерті в Міжнародний день жестових мов
14:57
На Ужгородщині під час пожежі травмувався чоловік
14:29
Іршавська громада долучилася до Всесвітнього дня прибирання
14:14
Мукачівські каратисти здобули 17 нагород на Чемпіонаті та Кубку України
14:03
Всі новини
Головне
Публікації
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
Всі Публікації
Фото
Відео