
11:10 29.082018
Сацебелі
Цікаве
2939
Інгредієнти:
– слива – 2 кг,
– часник – 2-3 шт.,
– гострий перець – 2-3 шт.,
– каррі – 20 г,
– сіль – 1 ст. л.,
– цукор – 8 ст. л.,
– мелений перець – 2-3 ч. л.,
– мелена кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
З слив виймаємо кісточки, часник і перець очищаємо. Пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо сіль, цукор і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин. Розкладаємо в стерильні баночки і закриваємо.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
В Ужгороді зупинили водія без прав і з ознаками наркотичного сп’яніння
17:10
На Закарпатті пройде традиційна регата на підтримку ЗСУ
16:43
На Закарпатті затримали «втікачів» у формі провідників та стилі мілітарі
16:18
Мукачево готується до нового навчального року та посилює безпекові заходи: рішення комісії з питань ТЕБ та НС
15:55
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
У Тячеві відбувся Кубок ФТУ України з тенісу до 10 років
15:02
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
У Мукачеві оновлюють дорожнє покриття на кільцевій розв’язці
14:25
Ужгород має перших переможців на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
14:02
Всі новини
Головне
Публікації
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
Всі Публікації
Фото
Відео