11:10 29.082018
Сацебелі
Цікаве
2404
Інгредієнти:
– слива – 2 кг,
– часник – 2-3 шт.,
– гострий перець – 2-3 шт.,
– каррі – 20 г,
– сіль – 1 ст. л.,
– цукор – 8 ст. л.,
– мелений перець – 2-3 ч. л.,
– мелена кориця – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
З слив виймаємо кісточки, часник і перець очищаємо. Пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо сіль, цукор і спеції. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин. Розкладаємо в стерильні баночки і закриваємо.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Судитимуть закарпатця, який під приводом пошуку зниклого військовослужбовця виманив у його дружини 10 500 доларів США
17:06
На Закарпатті прокуратура передала на ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав – чоловіка судитимуть
16:34
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
16:12
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
Ужгородські «Карпати» отримали суперниць у півфіналі Кубка України
15:48
На Закарпатті – відбій тривоги
15:35
Закарпатці успішно виступили на чемпіонаті України з комбат самозахисту ІСО
15:28
На Закарпатті – повітряна тривога
15:08
Заробіток на горі родин загиблих героїв.
15:05
У Великоберезькому будинку-музеї встановили травневе дерево
14:49
Всі новини
Головне
Публікації
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
Всі Публікації
Фото
Відео