23470
12:37 8.082018

Смажений кавун

Цікаве 3356

Інгредієнти:

– кавун – 1 шт.,

– крохмаль – 4 ст. л.,

– яєчні білки – 2 шт.,

– борошно – 4 ст. л.,

– цукрова пудра – 100 г,

– олія для обсмажування.

Спосіб приготування

Кавун миємо, розрізаємо навпіл, знімаємо шкірку, а м’якоть, видаливши насіння, нарізаємо невеликими кубиками й обвалюємо в борошні.

Потім готуємо кляр: розводимо крохмаль у половині склянки води, додаємо яєчні білки й розмішуємо до киселеподібного стану. У цю суміш опускаємо шматочки кавуна та ретельно перемішуємо, щоб вони рівномірно вкрилися тістом.

У сотейнику добре розігріваємо олію, опускаємо в неї по одному кавунові кубики і смажимо, поки не вкриються твердої скоринкою, після чого знімаємо сотейник з вогню та протягом ще однієї хвилини продовжуємо обсмажувати.

Коли шматочки кавуна набудуть світло-жовтого відтінку, викладаємо їх у тарілку, посипаємо цукровою пудрою й подаємо до столу.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини