Смажений кавун
Інгредієнти:
– кавун – 1 шт.,
– крохмаль – 4 ст. л.,
– яєчні білки – 2 шт.,
– борошно – 4 ст. л.,
– цукрова пудра – 100 г,
– олія для обсмажування.
Спосіб приготування
Кавун миємо, розрізаємо навпіл, знімаємо шкірку, а м’якоть, видаливши насіння, нарізаємо невеликими кубиками й обвалюємо в борошні.
Потім готуємо кляр: розводимо крохмаль у половині склянки води, додаємо яєчні білки й розмішуємо до киселеподібного стану. У цю суміш опускаємо шматочки кавуна та ретельно перемішуємо, щоб вони рівномірно вкрилися тістом.
У сотейнику добре розігріваємо олію, опускаємо в неї по одному кавунові кубики і смажимо, поки не вкриються твердої скоринкою, після чого знімаємо сотейник з вогню та протягом ще однієї хвилини продовжуємо обсмажувати.
Коли шматочки кавуна набудуть світло-жовтого відтінку, викладаємо їх у тарілку, посипаємо цукровою пудрою й подаємо до столу.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися