23470
12:37 8.082018

Смажений кавун

Цікаве 3611

Інгредієнти:

– кавун – 1 шт.,

– крохмаль – 4 ст. л.,

– яєчні білки – 2 шт.,

– борошно – 4 ст. л.,

– цукрова пудра – 100 г,

– олія для обсмажування.

Спосіб приготування

Кавун миємо, розрізаємо навпіл, знімаємо шкірку, а м’якоть, видаливши насіння, нарізаємо невеликими кубиками й обвалюємо в борошні.

Потім готуємо кляр: розводимо крохмаль у половині склянки води, додаємо яєчні білки й розмішуємо до киселеподібного стану. У цю суміш опускаємо шматочки кавуна та ретельно перемішуємо, щоб вони рівномірно вкрилися тістом.

У сотейнику добре розігріваємо олію, опускаємо в неї по одному кавунові кубики і смажимо, поки не вкриються твердої скоринкою, після чого знімаємо сотейник з вогню та протягом ще однієї хвилини продовжуємо обсмажувати.

Коли шматочки кавуна набудуть світло-жовтого відтінку, викладаємо їх у тарілку, посипаємо цукровою пудрою й подаємо до столу.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Майже 65 тисяч у липні – на Закарпатті рекордна кількість оформлених паспортів
17:23
На Хустщині чоловік до смерті побив односельця після спільної п’янки
16:49
Майже мільйон переплачених бюджетних коштів під час закупівлі комутаторів — на Закарпатті викрили службовця ДСНС
16:22
На Закарпатті відбулася зустріч голів військових адміністрацій, тергромад за участю Лілії Пашинної
16:07
На Закарпатті викрили інтернет-агітатора, який закликав відокремити область зі складу України
15:52
На Закарпатті за тиждень патрульні виявили 600 порушень швидкісного режиму
15:38
Між Оноківською та Ужгородською територіальними громадами було підписано Меморандум про співробітництво у сфері соціального транспорту
15:24
«Соціальне таксі» функціонує в Ужгороді
15:09
До Дня Незалежності України у Мукачеві проведуть шаховий турнір
14:54
Рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку на Хустщині
14:40
Всі новини
Головне