23470
12:37 8.082018

Смажений кавун

Цікаве 3180

Інгредієнти:

– кавун – 1 шт.,

– крохмаль – 4 ст. л.,

– яєчні білки – 2 шт.,

– борошно – 4 ст. л.,

– цукрова пудра – 100 г,

– олія для обсмажування.

Спосіб приготування

Кавун миємо, розрізаємо навпіл, знімаємо шкірку, а м’якоть, видаливши насіння, нарізаємо невеликими кубиками й обвалюємо в борошні.

Потім готуємо кляр: розводимо крохмаль у половині склянки води, додаємо яєчні білки й розмішуємо до киселеподібного стану. У цю суміш опускаємо шматочки кавуна та ретельно перемішуємо, щоб вони рівномірно вкрилися тістом.

У сотейнику добре розігріваємо олію, опускаємо в неї по одному кавунові кубики і смажимо, поки не вкриються твердої скоринкою, після чого знімаємо сотейник з вогню та протягом ще однієї хвилини продовжуємо обсмажувати.

Коли шматочки кавуна набудуть світло-жовтого відтінку, викладаємо їх у тарілку, посипаємо цукровою пудрою й подаємо до столу.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах