23476
13:03 8.082018

В Москві побили відомого таксиста

Цікаве 1847

Французького актора Самі Насері, зірку франшизи «Таксі», побили в московському караоке-клубі. Інцидент стався в ніч на неділю, 5 серпня. Актор відпочивав разом з братом Бібі, і у них стався конфлікт з іншим відвідувачем. В ході зав’язалася бійка й Самі отримав кілька ударів в обличчя.

Після події Насері звернувся до швидкої допомоги імені Скліфосовського. Лікарі надали артисту необхідну медичну допомогу. Госпіталізація йому не знадобилася.

Повідомляється, що правоохоронці у вівторок, 7 серпня, затримали трьох підозрюваних у побитті француза. Вирішується питання про порушення кримінальної справи, поліція очікує висновку лікарів.

Тим часом, в соцмережах оприлюднили запис з одним з учасників бійки, який розповів подробиці події. За словами молодої людини, Насері відпочивав в компанії приблизно з десяти чоловік, «вони розпускали руки і не хотіли платити за рахунком». Відвідувач запевняє, що заступився за персонал клубу, і розповідає, що бійка сталася на вулиці.

Сам же актор у своєму акаунті в Instagram повідомив, що почуває себе чудово, і подякував тим, хто не підхопив інформацію про його нібито травму голови. На доказ він опублікував фото, на яких разом з братом зображений під час зустрічі з відомим мандрівником Федором Конюховим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах