16:06 4.072018
Холодний суп із зеленого горошку
Цікаве
2837
Інгредієнти:
– зелений горошок – 500 г,
– м’ята – 1 склянка,
– кедрові горішки – 50 г,
– овочевий бульйон – 500 мл,
– йогурт – 300 мл,
– олія – 2 ст. л.,
– цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування
У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю й обсмажуємо до золотистого кольору. Кладемо горошок, перемішуємо та смажимо ще 3 хвилини.
Вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо суп 5–8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту й перемелюємо суп блендером до однорідного стану.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
«Таємниця роду Другетів»: містичний квест в Ужгородському замку
18:00
На Закарпатті триває розроблення Схеми планування території області
17:40
Усіх, хто досліджує культурну спадщину, Ужгородський скансен запрошує на конференцію
17:21
На Закарпатті аудитори зупинили неефективні витрати під час закупівель на понад 117 мільйонів гривень
16:56
Квести для дітей проводять в Ужгородському замку
16:35
У Мукачеві попрощалися із загиблим воїном Тіберієм Полянським
16:05
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
15:43
У Виноградові тимчасово перекриють вулицю Миру
15:18
Визначено переможців і призерів турніру зі швидких шахів «Ужгородська осінь 2025»
14:55
Всі новини
Головне
Публікації
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Закарпатські ватерполісти поступилися колективам із сусідньої області
13:56
Село Малий Раковець має власні звичаї і традиції вшанування пам'яті померлих
12:33
Закарпатські баскетболісти залишаються непереможними
12:01
Всі Публікації
Фото
Відео