
16:06 4.072018
Холодний суп із зеленого горошку
Цікаве
2786
Інгредієнти:
– зелений горошок – 500 г,
– м’ята – 1 склянка,
– кедрові горішки – 50 г,
– овочевий бульйон – 500 мл,
– йогурт – 300 мл,
– олія – 2 ст. л.,
– цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування
У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю й обсмажуємо до золотистого кольору. Кладемо горошок, перемішуємо та смажимо ще 3 хвилини.
Вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо суп 5–8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту й перемелюємо суп блендером до однорідного стану.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві прощатимуться із загиблим воїном Олександром Волкодаєвим
17:25
Закарпатські аудитори: майже 70 млн грн втрат виявлено за 8 місяців
16:56
18 дітей із діабетом на Закарпатті отримали сучасні інсулінові помпи
16:37
В Ужгороді проведуть осінню дератизацію
16:06
Депутати Перечина ухвалили рішення щодо бюджету, освіти та реконструкції очисних споруд
15:39
Ужгородець помер від коронавірусу – це перший летальний випадок у цьому році
15:07
Протягом серпня у Мукачеві видали 74 посвідчень багатодітної родини
14:48
У Мукачеві буде ускладнений проїзд на одній з вулиць у мікрорайоні Росвигово
14:33
Алла Чернобук про спортивне життя в Ужгороді після канікул і відпусток
14:30
Платники Закарпаття перерахували до зведеного бюджету понад 22 млрд грн податкових платежів
14:11
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські ринки заполонив виноград. Які ціни
10:50
Американська команда лікарів провела скринінгові обстеження в ліцеї імені Бетлена в Берегові
17:30
У селі Великі Береги провели благодійний захід для збору коштів на ремонт місцевого дитячого майданчика
17:05
Освітні заклади Закарпатської реформатської церкви провели спільне відкриття навчального року
16:43
Вшанування пам’яті військового капітана Іштвана Добо в Середньому
09:53
Всі Публікації
Фото
Відео