22807
16:06 4.072018

Холодний суп із зеленого горошку

Цікаве 2297

Інгредієнти:

– зелений горошок – 500 г,

– м’ята – 1 склянка,

– кедрові горішки – 50 г,

– овочевий бульйон – 500 мл,

– йогурт – 300 мл,

– олія – 2 ст. л.,

– цибуля – 1 шт.

Спосіб приготування

У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю й обсмажуємо до золотистого кольору. Кладемо горошок, перемішуємо та смажимо ще 3 хвилини.

Вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо суп 5–8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту й перемелюємо суп блендером до однорідного стану.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах