16:06 4.072018
Холодний суп із зеленого горошку
Цікаве
2297
Інгредієнти:
– зелений горошок – 500 г,
– м’ята – 1 склянка,
– кедрові горішки – 50 г,
– овочевий бульйон – 500 мл,
– йогурт – 300 мл,
– олія – 2 ст. л.,
– цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування
У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю й обсмажуємо до золотистого кольору. Кладемо горошок, перемішуємо та смажимо ще 3 хвилини.
Вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо суп 5–8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту й перемелюємо суп блендером до однорідного стану.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На ринках Ужгорода вже продають закарпатську черешню
11:26
Муніципали винесли 955 повідомлення за несплату послуг із користування паркувальними майданчиками в Ужгороді
10:29
Пошкоджені та зруйновані дамби, лінії берегоукріплення – Закарпаття гостро потребує коштів для протипаводкового захисту
10:10
На Мукачівщині рятувальники ліквідували пожежу в літній кухні
09:56
Паски для військових випікали в Ужгороді
09:24
Підтверджено загибель Михайла Зейкана з Виноградова
09:05
Колективний імунітет: закарпатців закликають дотримуватися календаря щеплень
08:51
Графік освячень великодніх кошиків в Ужгороді
08:31
«Нашпиговані» у чорні шкарпетки тютюнові вироби, «позбавили» закарпатця автомобіля на кордоні з Угорщиною
08:23
Ясінянська громада долучилася до конкурсу проєктів ШГБ. Фото
21:04
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Всі Публікації
Фото
Відео