
16:06 4.072018
Холодний суп із зеленого горошку
Цікаве
2659
Інгредієнти:
– зелений горошок – 500 г,
– м’ята – 1 склянка,
– кедрові горішки – 50 г,
– овочевий бульйон – 500 мл,
– йогурт – 300 мл,
– олія – 2 ст. л.,
– цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування
У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю й обсмажуємо до золотистого кольору. Кладемо горошок, перемішуємо та смажимо ще 3 хвилини.
Вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо суп 5–8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту й перемелюємо суп блендером до однорідного стану.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві в новонародженого виявили рідкісне захворювання
09:44
Митниця попереджає про затримки на кордоні з трьома країнами
09:28
На Закарпатті вилучено 8500 пачок фальсифікованих сигарет
09:00
В Ужгороді у краєзнавчому музеї зʼявився Wi-Fi
09:00
Завтра в Берегові перекриють кілька вулиць
08:50
На Закарпатті посилюють безпекові заходи на Великдень
08:45
Закарпатські аудитори за І квартал цього року виявили порушення на 124 мільйони гривень
17:09
Ужгород сьогодні попрощався із 49-річним солдатом Віктором Чинадієм
16:50
Ужгородка Таїсія Таран стала єдиним від України представником в мережі молодіжного парламенту
16:35
У Закарпатті відбулася міжвідомча нарада щодо запобігання булінгу, вербування і тероризму серед дітей та молоді
16:20
Всі новини
Головне
Публікації
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
У Хусті пройшов фестиваль-виставка писанкарства «Великоднє диво»
16:27
Uzhhorod Half Marathon 2025 об’єднав близько 700 бігунів
13:15
Єлизаветинський костел у Хусті – пам’ятка з 800-річною історією
11:20
У Батьові з нагоди Дня угорської поезії провели конкурс декламаторів
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео