
16:06 4.072018
Холодний суп із зеленого горошку
Цікаве
2771
Інгредієнти:
– зелений горошок – 500 г,
– м’ята – 1 склянка,
– кедрові горішки – 50 г,
– овочевий бульйон – 500 мл,
– йогурт – 300 мл,
– олія – 2 ст. л.,
– цибуля – 1 шт.
Спосіб приготування
У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю й обсмажуємо до золотистого кольору. Кладемо горошок, перемішуємо та смажимо ще 3 хвилини.
Вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо суп 5–8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту й перемелюємо суп блендером до однорідного стану.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Оприлюднено результати моніторингу якості повітря в Ужгороді
15:52
В Ужгороді патрульні повернули власникам самокат
15:34
У Берегові відкрили оновлений Центр для тимчасового проживання ВПО
15:01
У Чопській міськраді відбулася робоча зустріч щодо відкриття пішохідного переходу у ПП Чоп – Захонь
14:41
В Ужгороді влаштували матч памʼяті Анатолія Тегзи
14:28
Мешканець Велятина відсвяткував 100-річний ювілей
14:08
Лікарі закликають до боротьби з вірусними гепатитами
13:52
«Ужгород» і «Вільхівці» увійшли в новий сезон
13:16
У Тячеві загорівся житловий будинок — пожежу вдалося оперативно ліквідувати
12:52
У Мукачеві за тиждень народилися 44 малюки, серед них — одна двійня
12:22
Всі новини
Головне
Публікації
Лікарі закликають до боротьби з вірусними гепатитами
13:52
«Ужгород» і «Вільхівці» увійшли в новий сезон
13:16
Коли музика об’єднує серця – у Берегові відбувся перший класичний табір, що став новою віхою культурного життя Закарпаття
12:00
Нарешті дочекалися. На ринках області з'явилися яфини
09:00
На Рахівщині двоє 22-річних друзів прямо під відділком підпалили два поліцейські автомобілі
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео