22481
12:52 20.062018

Соус із червоної смородини до м’яса

Цікаве 1733

Інгредієнти:

– смородина – 2 кг,

– цукор – 1 кг,

– оцет (9%) – 200 мл,

– гвоздика – 2 ч. л.,

– кориця – 1 ст. л.,

– чорний мелений перець – 1 ч. л.,

– духмяний перець – 1 ч. л.

Спосіб приготування

Це не кетчуп у класичному розумінні, а вільна фантазія на тему ягідних соусів. Прекрасно поєднується із м’ясом та птицею.

Смородину перебираємо, ягоди відокремлюємо від черешків і миємо. Варимо желе. Для цього засипаємо ягоди цукром і тримаємо на вогні протягом 20 хвилин з моменту закипання. Отриману масу віджимаємо, відокремлюємо кісточки, додаємо оцет, прянощі, усе перемішуємо й кип’ятимо ще кілька хвилин – соус повинен загуснути. Розкладаємо його по стерилізованих банках і закупорюємо.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини