12:57 30.052018
Курятина в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
1718
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята, майоран, чебрець – по 1 гілочці,
– лимонний сік – 4 ст. л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт.,
– червоний гострий та солодкий перець – 0,5 ст. л.,
– часник – 3 зубчики.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. М’яту подрібнюємо й поливаємо лимонним соком. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо м’ясо, цибулю та м’яту. Додаємо прянощі й часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо курятину в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури й обсмажуємо над вугіллям.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
У Мукачеві провели в останню дорогу полеглого воїна Романа Погребняка
17:44
Суд визначив застави від 600 тисяч до 4,5 млн грн для фігурантів справи про незаконне переправлення ухилянтів за кордон
17:17
На Тячівщині судитимуть чоловіка, який вбив власного сина
17:10
«Екскурсовод» і «романтик»: на Закарпатті затримали двох порушників, які намагалися втекти до Словаччини
16:52
Всі новини
Головне
Публікації
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Яким буде на Закарпатті кінець осені
13:00
Закарпатські школярі і чат-боти. Плюси і мінуси такої «дружби»
11:26
Червона Шапочка, Стенлі Іпкіс, олов'яний солдатик. Мукачівка створює казкових героїв із вати
09:29
Всі Публікації
Фото
Відео