12:57 30.052018
Курятина в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
1444
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята, майоран, чебрець – по 1 гілочці,
– лимонний сік – 4 ст. л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт.,
– червоний гострий та солодкий перець – 0,5 ст. л.,
– часник – 3 зубчики.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. М’яту подрібнюємо й поливаємо лимонним соком. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо м’ясо, цибулю та м’яту. Додаємо прянощі й часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо курятину в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури й обсмажуємо над вугіллям.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Закарпатті сплачено понад 22 млн грн екологічного податку
13:52
Ужгородській дитячій залізниці — бути?
13:42
Про безпечне опалення домівок говорили з людьми закарпатські рятувальники
13:40
Військовим, які вчинили СЗЧ, відкрито шлях до повернення в армію
13:34
Поліцейські Виноградова оперативно розкрили вбивство місцевого жителя
12:37
Закарпаття, економіка, бізнес, вітряки, індустріальні парки
12:27
«Свіча пам’яті»: В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Голодоморів
11:54
Увага, ожеледиця!
09:27
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Всі новини
Головне
Публікації
«Свіча пам’яті»: В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Голодоморів
11:54
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Мухомори у вухах і котики на шиї. Мукачівка створює унікальні авторські прикраси
12:55
Проєкт «Музична магія» вже вшосте організували у Берегові
12:24
У Берегові вшанували жертв сталінських репресій
10:19
Всі Публікації
Фото
Відео