
12:57 30.052018
Курятина в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
1674
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята, майоран, чебрець – по 1 гілочці,
– лимонний сік – 4 ст. л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт.,
– червоний гострий та солодкий перець – 0,5 ст. л.,
– часник – 3 зубчики.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. М’яту подрібнюємо й поливаємо лимонним соком. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо м’ясо, цибулю та м’яту. Додаємо прянощі й часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо курятину в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури й обсмажуємо над вугіллям.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Мукачівські спортсмени вибороли «золото» на Чемпіонаті України з бойових мистецтв
12:28
Закарпатський народний хор запрошує на свої головні ювілейні події
12:09
Іршавчан запрошують взяти участь у фотоконкурсі до Дня міста
11:30
«100 тис грн на карту» - на Великоберезнянщині судитимуть львів'янина, який намагався «купити» виїзд за кордон
11:05
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
На Тячівщині рятувальники допомогли травмованій туристці з Києва
10:25
За тиждень патрульні Закарпаття зафіксували 950 випадків перевищення швидкості
10:02
На Мукачівщині поліцейські врятували жінку, яка стала жертвою сексуального насильства
09:43
Суд зобов’язав ужгородський виконком надати будівлі стоматполіклініки статус об’єкта культурної спадщини
09:22
Баскетбольна юнь Закарпаття відкрила новий сезон
09:00
Всі новини
Головне
Публікації
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
Всі Публікації
Фото
Відео