12:57 30.052018
Курятина в м’ятно-лимонному маринаді
Цікаве
1263
Інгредієнти:
– куряче філе – 1 кг,
– м’ята, майоран, чебрець – по 1 гілочці,
– лимонний сік – 4 ст. л.,
– біле вино – 100 мл,
– цибуля – 1 шт.,
– червоний гострий та солодкий перець – 0,5 ст. л.,
– часник – 3 зубчики.
Спосіб приготування
Куряче м’ясо нарізаємо великими шматочками. М’яту подрібнюємо й поливаємо лимонним соком. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо м’ясо, цибулю та м’яту. Додаємо прянощі й часник. Заливаємо все вином і добре перемішуємо. Залишаємо курятину в маринаді на 30 хвилин.
Нанизуємо м’ясо на шампури й обсмажуємо над вугіллям.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті відкрили меморіальну дошку на честь полеглого Героя Руслана Гребенюка
17:15
«Земля радіє сонцю»: у ПАДІЮНі відбулося свято весни
17:00
В Ужгороді віддали шану загиблому захиснику – солдату, стрільцю-помічнику гранатометника Івану Бенці
16:47
Віцепрезидент АсМАП про затримання та мобілізацію водіїв вантажівок: працюємо над вирішенням питання з ОВА
16:35
У Малому Березному сталася автотроща
16:11
Пенсійники Закарпаття підсумували роботу за перший квартал поточного року
16:00
На Хустщині мешканець селища викинув тушки тварин
15:41
В Ужгороді провели традиційний шаховий турнір
15:29
Поліція Міжгір’я завершила розслідування за фактом убивства собаки у Пилипці: обвинувачений постане перед судом
15:18
Мільйон гривень збитків бюджету: за матеріалами Бюро економічної безпеки на Закарпатті судитимуть підприємця
15:08
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
Всі Публікації
Фото
Відео