Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Інгредієнти:
– кабачки – 1 шт.,
– вода – 150 мл,
– соєвий соус – 1,5 ст. л.,
– оцет – 1 ст. л.,
– часник – 2 зубчики,
– сіль – 1 ч. л.,
– чорний перець, кінза, перець чилі, паприка – по дрібці.
Спосіб приготування
Добре вимитий молодий кабачок нарізаємо напівпрозорими тонкими кружальцями або скибочками. Подрібнюємо кінзу та часник, складаємо скибочки кабачка в посуд, що закривається кришкою. Посипаємо спеціями, сіллю, поливаємо оцтом і соєвим соусом.
Сіль повинна бути грубого помелу, це важливо для швидкого маринування. Додаємо цукор, часник і зелень. Заливаємо все приблизно 100–150 мл крутого окропу. Накриваємо кришкою й добре збовтуємо. Коли кабачок охолоне, кладемо його в холодильник. Ідеально протримати в холодильнику дві години, але якщо дуже хочеться, мариновані кабачки можна їсти і відразу.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися