22113
12:58 30.052018

Мариновані кабачки: швидкий рецепт

Цікаве 4170

Інгредієнти:

– кабачки – 1 шт.,

– вода – 150 мл,

– соєвий соус – 1,5 ст. л.,

– оцет – 1 ст. л.,

– часник – 2 зубчики,

– сіль – 1 ч. л.,

– чорний перець, кінза, перець чилі, паприка – по дрібці.

Спосіб приготування

Добре вимитий молодий кабачок нарізаємо напівпрозорими тонкими кружальцями або скибочками. Подрібнюємо кінзу та часник, складаємо скибочки кабачка в посуд, що закривається кришкою. Посипаємо спеціями, сіллю, поливаємо оцтом і соєвим соусом.

Сіль повинна бути грубого помелу, це важливо для швидкого маринування. Додаємо цукор, часник і зелень. Заливаємо все приблизно 100–150 мл крутого окропу. Накриваємо кришкою й добре збовтуємо. Коли кабачок охолоне, кладемо його в холодильник. Ідеально протримати в холодильнику дві години, але якщо дуже хочеться, мариновані кабачки можна їсти і відразу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівські спортсмени вибороли «золото» на Чемпіонаті України з бойових мистецтв
12:28
Закарпатський народний хор запрошує на свої головні ювілейні події
12:09
Іршавчан запрошують взяти участь у фотоконкурсі до Дня міста
11:30
«100 тис грн на карту» - на Великоберезнянщині судитимуть львів'янина, який намагався «купити» виїзд за кордон
11:05
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
На Тячівщині рятувальники допомогли травмованій туристці з Києва
10:25
За тиждень патрульні Закарпаття зафіксували 950 випадків перевищення швидкості
10:02
На Мукачівщині поліцейські врятували жінку, яка стала жертвою сексуального насильства
09:43
Суд зобов’язав ужгородський виконком надати будівлі стоматполіклініки статус об’єкта культурної спадщини
09:22
Баскетбольна юнь Закарпаття відкрила новий сезон
09:00
Всі новини
Головне