22113
12:58 30.052018

Мариновані кабачки: швидкий рецепт

Цікаве 4113

Інгредієнти:

– кабачки – 1 шт.,

– вода – 150 мл,

– соєвий соус – 1,5 ст. л.,

– оцет – 1 ст. л.,

– часник – 2 зубчики,

– сіль – 1 ч. л.,

– чорний перець, кінза, перець чилі, паприка – по дрібці.

Спосіб приготування

Добре вимитий молодий кабачок нарізаємо напівпрозорими тонкими кружальцями або скибочками. Подрібнюємо кінзу та часник, складаємо скибочки кабачка в посуд, що закривається кришкою. Посипаємо спеціями, сіллю, поливаємо оцтом і соєвим соусом.

Сіль повинна бути грубого помелу, це важливо для швидкого маринування. Додаємо цукор, часник і зелень. Заливаємо все приблизно 100–150 мл крутого окропу. Накриваємо кришкою й добре збовтуємо. Коли кабачок охолоне, кладемо його в холодильник. Ідеально протримати в холодильнику дві години, але якщо дуже хочеться, мариновані кабачки можна їсти і відразу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне