
11:33 9.052018
Справжні кокосові макаруни
Цікаве
2068
Інгредієнти:
– яєчні білки – 2 шт.,
– кокосова стружка – 200 г,
– цукор – 100 г,
– ванільний чи мигдалевий екстракт – 3 г.
Спосіб приготування
Розігріваємо духовку до 170ºС. Викладаємо на деко кокосову стружку й підсушуємо її в духовці 3 хвилини.
Збиваємо яєчні білки разом з цукром до густої пінистої маси, але не до м’яких піків, як на безе, і додаємо екстракт. Змішуємо білки з кокосовою стружкою, щоб вийшла густа пориста маса.
Деко змащуємо маслом, з білкової маси формуємо кульки й викладаємо їх на деко на достатній відстані одна від одної. Ставимо в духовку та випікаємо 15–20 хвилин при 170ºС.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Мукачівські спортсмени вибороли «золото» на Чемпіонаті України з бойових мистецтв
12:28
Закарпатський народний хор запрошує на свої головні ювілейні події
12:09
Іршавчан запрошують взяти участь у фотоконкурсі до Дня міста
11:30
«100 тис грн на карту» - на Великоберезнянщині судитимуть львів'янина, який намагався «купити» виїзд за кордон
11:05
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
На Тячівщині рятувальники допомогли травмованій туристці з Києва
10:25
За тиждень патрульні Закарпаття зафіксували 950 випадків перевищення швидкості
10:02
На Мукачівщині поліцейські врятували жінку, яка стала жертвою сексуального насильства
09:43
Суд зобов’язав ужгородський виконком надати будівлі стоматполіклініки статус об’єкта культурної спадщини
09:22
Баскетбольна юнь Закарпаття відкрила новий сезон
09:00
Всі новини
Головне
Публікації
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
Всі Публікації
Фото
Відео