21648
11:33 9.052018

Справжні кокосові макаруни

Цікаве 1935

Інгредієнти:

– яєчні білки – 2 шт.,

– кокосова стружка – 200 г,

– цукор – 100 г,

– ванільний чи мигдалевий екстракт – 3 г.

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку до 170ºС. Викладаємо на деко кокосову стружку й підсушуємо її в духовці 3 хвилини.

Збиваємо яєчні білки разом з цукром до густої пінистої маси, але не до м’яких піків, як на безе, і додаємо екстракт. Змішуємо білки з кокосовою стружкою, щоб вийшла густа пориста маса.

Деко змащуємо маслом, з білкової маси формуємо кульки й викладаємо їх на деко на достатній відстані одна від одної. Ставимо в духовку та випікаємо 15–20 хвилин при 170ºС.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне