11:33 9.052018
Справжні кокосові макаруни
Цікаве
2107
Інгредієнти:
– яєчні білки – 2 шт.,
– кокосова стружка – 200 г,
– цукор – 100 г,
– ванільний чи мигдалевий екстракт – 3 г.
Спосіб приготування
Розігріваємо духовку до 170ºС. Викладаємо на деко кокосову стружку й підсушуємо її в духовці 3 хвилини.
Збиваємо яєчні білки разом з цукром до густої пінистої маси, але не до м’яких піків, як на безе, і додаємо екстракт. Змішуємо білки з кокосовою стружкою, щоб вийшла густа пориста маса.
Деко змащуємо маслом, з білкової маси формуємо кульки й викладаємо їх на деко на достатній відстані одна від одної. Ставимо в духовку та випікаємо 15–20 хвилин при 170ºС.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео