
11:32 9.052018
Гречаники з м’ясом
Цікаве
3311
Інгредієнти:
– свинячий фарш – 500 г,
– гречка – 1 склянка,
– цибуля – 1 шт.,
– борошно – для панірування,
– яйце – 1 шт.,
– олія – для смаження,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Гречку варимо та перемелюємо блендером або двічі пропускаємо через м’ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо й смажимо на олії до золотистості.
Змішуємо м’ясо, гречку, цибулю. Добре вимішуємо, додаємо яйце, сіль та перець. З фаршу формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні, потім у збитому яйці й обсмажуємо на повільному вогні, накриваючи кришкою сковорідку, до рум’яної скоринки.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
В Ужгороді зупинили водія без прав і з ознаками наркотичного сп’яніння
17:10
На Закарпатті пройде традиційна регата на підтримку ЗСУ
16:43
На Закарпатті затримали «втікачів» у формі провідників та стилі мілітарі
16:18
Мукачево готується до нового навчального року та посилює безпекові заходи: рішення комісії з питань ТЕБ та НС
15:55
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
У Тячеві відбувся Кубок ФТУ України з тенісу до 10 років
15:02
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
У Мукачеві оновлюють дорожнє покриття на кільцевій розв’язці
14:25
Ужгород має перших переможців на Міжнародних дитячих іграх у Таллінні
14:02
Всі новини
Головне
Публікації
У церквах Закарпаття освятили спасівські кошики
18:00
У Пийтерфолві розпочався другий тур творчого табору імені Марії Янкович
15:30
Чоловік із Макіївки побив мукачівця і погрожував застрелити
14:47
В Ужгороді продають плоди молодості й краси.
12:51
Яких продуктів за кордоном не вистачає закарпатцям
17:09
Всі Публікації
Фото
Відео