21645
11:32 9.052018

Гречаники з м’ясом

Цікаве 3253

Інгредієнти:

– свинячий фарш – 500 г,

– гречка – 1 склянка,

– цибуля – 1 шт.,

– борошно – для панірування,

– яйце – 1 шт.,

– олія – для смаження,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Гречку варимо та перемелюємо блендером або двічі пропускаємо через м’ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо й смажимо на олії до золотистості.

Змішуємо м’ясо, гречку, цибулю. Добре вимішуємо, додаємо яйце, сіль та перець. З фаршу формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні, потім у збитому яйці й обсмажуємо на повільному вогні, накриваючи кришкою сковорідку, до рум’яної скоринки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне