Домашній лимонад із м’ятою
Інгредієнти:
– лимон – 4 шт.,
– м’ята – 2–3 гілочки,
– цукор – 1,5 ст.,
– вода (фільтрована, кип’ячена або газована) – 3 л.
Спосіб приготування
Спочатку робимо сироп. Висипаємо цукор у каструлю й додаємо склянку води. Розмішуємо цукор до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Якщо потрібно, сироп можна трохи підігріти.
Три лимони розрізаємо навпіл і видавлюємо з них сік. У трилітрову банку наливаємо лимонний сік, сироп та питну воду. Сюди ж додаємо приблизно 10 листочків м’яти. Півлимона нарізаємо кружечками і теж відправляємо в банку.
Тепер лимонаду потрібно дати настоятися приблизно годину в холодильнику. Після цього напій уже повністю готовий і можна насолоджуватися його прекрасним освіжаючим смаком та ароматом. Лимонад має в міру кислувато-солодкий смак.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися