21651
11:34 9.052018

Домашній лимонад із м’ятою

Цікаве 1706

Інгредієнти:

– лимон – 4 шт.,

– м’ята – 2–3 гілочки,

– цукор – 1,5 ст.,

– вода (фільтрована, кип’ячена або газована) – 3 л.

Спосіб приготування

Спочатку робимо сироп. Висипаємо цукор у каструлю й додаємо склянку води. Розмішуємо цукор до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Якщо потрібно, сироп можна трохи підігріти.

Три лимони розрізаємо навпіл і видавлюємо з них сік. У трилітрову банку наливаємо лимонний сік, сироп та питну воду. Сюди ж додаємо приблизно 10 листочків м’яти. Півлимона нарізаємо кружечками і теж відправляємо в банку.

Тепер лимонаду потрібно дати настоятися приблизно годину в холодильнику. Після цього напій уже повністю готовий і можна насолоджуватися його прекрасним освіжаючим смаком та ароматом. Лимонад має в міру кислувато-солодкий смак.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини