
14:44 18.042018
«Божевільний» пиріг
Цікаве
2329
Інгредієнти:
– 3 скл. пшеничного борошна,
– 2 скл. цукру,
– 1 ч. ложка солі,
– 2 ч. ложки соди або 4 ч. ложки розпушувача,
– півсклянки какао-порошку,
– півсклянки олії,
– 2 ст. ложки оцту,
– 2 пакетики ванільного цукру,
– 2 скл. холодної кип’яченої води.
Спосіб приготувати:
Борошно, цукор, сіль, соду і какао просіяти через сито і перемішати. Олію змішати з оцтом і водою. Змішати цю суміш з попередньою, збити все виделкою до однорідної маси.
Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 50 хвилин.
Готовність перевірити дерев’яною паличкою. Охолодити і увімкнути божевільну фантазію для декорування свого шедевру.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
13:47
До уваги споживачів, які встановлюють генеруючі установки, в т. числі установки зберігання електроенергії
13:36
СБУ блокувала канал незаконного переправлення ухилянтів через Тису на Закарпатті
12:48
Uzhhorod Puppy Race – в Ужгороді відбувся перший благодійний забіг із чотирилапими
12:33
У Мукачеві відбувся тренінг щодо взаємодії з ветеранами війни
12:07
Львів, Ужгород і Хуст об’єдналися заради творчості
12:01
На кордоні зі Словаччиною чернівчанин позбувся понад півсотні тисяч євро через недекларування
10:52
УжНУ – у десятці найбільш популярних вишів України за кількістю поданих заяв
15:16
Ужгородський скансен запрошує на етнофестиваль «Цвіт Папороті»
15:13
На Рахівщині затримали підозрюваного у торгівлі особливо небезпечним наркотиком Альфа-PVP
14:25
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатська фехтувальниця Влада Харькова стала чемпіонкою світу
10:34
Виплати при народженні збільшать. Чи почнуть закарпатки народжувати частіше?
08:45
Закарпатські ринки заполонили кавуни. Які ціни
14:58
У замку Сент-Міклош відкрилася виставка хустського фотомитця
13:58
В Ужгороді «золотий» хрін
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео