Салат з телятиною та гранатом
Інгредієнти:
– 250 г майонезу,
– 200 г телятини,
– 170 г твердого сиру,
– 80 г волоських горіхів,
– 5 курячих яєць,
– 1 гранат,
– сіль, мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
Телятину відварити в підсоленій воді, злити воду, охолодити й порізати невеликими кубиками. Яйця відварити на круто, охолодити, почистити і натерти на великій тертці.
Цибулю почистити й порізати кубиками або півкільцями та підсмажити на олії. Твердий сир натерти на великій тертці. Волоські горіхи подрібнити за допомогою ножа або качалки. Гранат почистити й розібрати на зернятка.
На тарілку викласти шар порізаної телятини, посолити, поперчити, потім шар з цибулі, полити майонезом. Після цього викласти шар з потертих яєць, посипати подрібненими волоськими горіхами, трішки змастити майонезом і присипати потертим твердим сиром. Останній шар – зерна граната. Їх кількість залежить від вашого смаку.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися