20596
10:40 2.042018

Салат з телятиною та гранатом

Цікаве 1970

салатІнгредієнти:

– 250 г майонезу,

– 200 г телятини,

– 170 г твердого сиру,

– 80 г волоських горіхів,

– 5 курячих яєць,

– 1 гранат,

– сіль, мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

Телятину відварити в підсоленій воді, злити воду, охолодити й порізати невеликими кубиками. Яйця відварити на круто, охолодити, почистити і натерти на великій тертці.

Цибулю почистити й порізати кубиками або півкільцями та підсмажити на олії. Твердий сир натерти на великій тертці. Волоські горіхи подрібнити за допомогою ножа або качалки. Гранат почистити й розібрати на зернятка.

На тарілку викласти шар порізаної телятини, посолити, поперчити, потім шар з цибулі, полити майонезом. Після цього викласти шар з потертих яєць, посипати подрібненими волоськими горіхами, трішки змастити майонезом і присипати потертим твердим сиром. Останній шар – зерна граната. Їх кількість залежить від вашого смаку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті відкрили меморіальну дошку на честь полеглого Героя Руслана Гребенюка
17:15
«Земля радіє сонцю»: у ПАДІЮНі відбулося свято весни
17:00
В Ужгороді віддали шану загиблому захиснику – солдату, стрільцю-помічнику гранатометника Івану Бенці
16:47
Віцепрезидент АсМАП про затримання та мобілізацію водіїв вантажівок: працюємо над вирішенням питання з ОВА
16:35
У Малому Березному сталася автотроща
16:11
Пенсійники Закарпаття підсумували роботу за перший квартал поточного року
16:00
На Хустщині мешканець селища викинув тушки тварин
15:41
В Ужгороді провели традиційний шаховий турнір
15:29
Поліція Міжгір’я завершила розслідування за фактом убивства собаки у Пилипці: обвинувачений постане перед судом
15:18
Мільйон гривень збитків бюджету: за матеріалами Бюро економічної безпеки на Закарпатті судитимуть підприємця
15:08
Всі новини