10:41 2.042018
Яйця, фаршировані печінкою
Цікаве
4373
Інгредієнти:
– 7 яєць,
– 300 г яловичої або курячої печінки,
– 1 цибулина,
– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.
Спосіб приготування:
Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео