
10:41 2.042018
Яйця, фаршировані печінкою
Цікаве
4143
Інгредієнти:
– 7 яєць,
– 300 г яловичої або курячої печінки,
– 1 цибулина,
– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.
Спосіб приготування:
Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
00:18
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
00:18
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео