10:41 2.042018
Яйця, фаршировані печінкою
Цікаве
3446
Інгредієнти:
– 7 яєць,
– 300 г яловичої або курячої печінки,
– 1 цибулина,
– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.
Спосіб приготування:
Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Учні мукачівської школи зібрали під час екскурсії 5100 гривень на ЗСУ
14:00
У Карпатах – сніголавинна небезпека
13:49
В УжНУ відбулося засідання науково-технічної ради
13:36
Закарпатські рятувальники ліквідували пожежу на сміттєзвалищі. Є потерпілий
12:28
Поліція Рахівщини розслідує ДТП, внаслідок якої травмовано малолітню дитину
11:55
Сьогодні на Рахівщині зустрічатимуть полеглого Героя Миколу Павлюка
11:53
На Закарпатті ДБР повідомило про підозру керівництву заповідника, які завдали місцевому бюджету збитків на 6,2 млн грн
11:29
Мобільний рентгенкабінет працює на вулиці Гранітній в Ужгороді
10:50
На Закарпатті ДБР повідомило про підозру керівництву заповідника, які завдали місцевому бюджету збитків на 6,2 млн грн
10:22
Ужгородські вогнеборці ліквідували загоряння в автомобілі
10:01
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
Всі Публікації
Фото
Відео