10:41 2.042018
Яйця, фаршировані печінкою
Цікаве
4543
Інгредієнти:
– 7 яєць,
– 300 г яловичої або курячої печінки,
– 1 цибулина,
– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.
Спосіб приготування:
Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Закарпатка створює ляльки та картини з мішковини
18:14
21 тис. дол. США за «зелений коридор» до Румунії: на Хустщині судитимуть переправника військовозобов’язаних
17:20
У Берегові відбувся благодійний ярмарок для підтримки одиноких багатодітних батьків
16:34
У центрі Мукачева колядували бетлегеми та колядницькі гурти
15:22
В Ужгороді проходить новорічний турнір із боксу за участі понад 100 спортсменів
14:48
У Тячеві згорів гаражний навіс разом з автомобілем
13:03
Майже пів мільйона гривень надбавок: у Хусті ексголовній бухгалтерці міськради повідомили про підозру
12:10
Благодійна різдвяна коляда відбулася в Ужгороді
11:12
«Різдвяний концерт» Ужгородської музичної школи №1. Вокальний ансамбль «Перлинка»
10:26
Виноградівська громада втратила Захисника: помер солдат Олексій Чорний
09:41
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатка створює ляльки та картини з мішковини
18:14
У Берегові відбувся благодійний ярмарок для підтримки одиноких багатодітних батьків
16:34
Мукачівка ліпить мрії із гіпсу
12:35
Святкове чи буденне меню. Що краяни готуватимуть на Новий рік
16:34
Разом і в любові – угорська громада Мукачева відзначила Різдво
17:15
Всі Публікації
Фото
Відео