
10:41 2.042018
Яйця, фаршировані печінкою
Цікаве
4303
Інгредієнти:
– 7 яєць,
– 300 г яловичої або курячої печінки,
– 1 цибулина,
– 1/3 ч. ложки гірчиці, зелень.
Спосіб приготування:
Яйця відварити, почистити, розрізати навпіл. Печінку помити, порізати шматочками, підсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати й підсмажити з печінкою. Готову печінку пропустити через м’ясорубку або змолоти в блендері, змішати з розім’ятими виделкою жовтками. Додати гірчицю та майонез. Нафарширувати яйця. Це чудова закуска до великоднього столу.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Баскетбольна юнь Закарпаття відкрила новий сезон
09:00
У Хусті чоловік впав у річку
08:45
Стартував чемпіонат України з гандболу в чоловічій суперлізі
08:30
Антикорупційні рекомендації для обласної ради та обладміністрації
17:53
Відкрита першість Закарпаття з пляжного волейболу серед спортсменів із порушенням слуху
17:18
У Мукачеві відкрили перший Центр ментального здоров’я для дітей та підлітків
16:56
День туризму в ужгородському скансені
16:33
У «Дії» з’явилась нова послуга – оформлення базової соціальної допомоги
16:11
В Ужгороді зафіксували жорстоке поводження з собакою, на власника склали протокол
15:50
На Закарпатті ДСНС розпочала масштабну перевірку систем цивільного захисту
15:28
Всі новини
Головне
Публікації
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Всі Публікації
Фото
Відео