Хрумка піта з начинкою
Інгредієнти
для тіста:
– борошно – 150 г,
– вода – 100 мл,
– дріжджі (сухі) – 5 г,
– сіль – 1 пучок,
– цукор – 1 ч. л.,
– олія – 1 ч. л.;
для начинки:
– листя салату – 6 шт.,
– курка варена – 100 г,
– печериці – 6 шт.,
– цибуля зелена – 2 шт.,
– майонез – 2 ст. л.,
– перець чорний – за смаком.
Спосіб приготування:
Дріжджі розчинити в теплій воді. Додати сіль, цукор та олію. Залишити на 5 хвилин. Потім додати борошно й замісити тісто. Залишити, щоб підійшло на 40–50 хвилин.
Поділити тісто на 6 частин. Кожну тонко розкачати в коло. Випікати на решітці в попередньо розігрітій до 250°С духовці. Коли побачите, що піта надулася і стає золотистою, пора її виймати.
Для начинки порізати зелену цибулю. Курку відварити, а гриби обсмажити.
Розрізати піту з одного краю. Викласти начинку й трохи полити майонезом. Поперчити за смаком.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися