20080
11:01 7.032018

Хрумка піта з начинкою

Цікаве 2116

000Інгредієнти

для тіста:     

– борошно – 150 г,

– вода – 100 мл,

– дріжджі (сухі) – 5 г,

– сіль – 1 пучок,

– цукор – 1 ч. л.,

– олія – ​​1 ч. л.;

для начинки:

– листя салату – 6 шт.,

– курка варена – 100 г,

– печериці – 6 шт.,

– цибуля зелена – 2 шт.,

– майонез – 2 ст. л.,

– перець чорний – за смаком.

Спосіб приготування:

Дріжджі розчинити в теплій воді. Додати сіль, цукор та олію. Залишити на 5 хвилин. Потім додати борошно й замісити тісто. Залишити, щоб підійшло на 40–50 хвилин.

Поділити тісто на 6 частин. Кожну тонко розкачати в коло. Випікати на решітці в попередньо розігрітій до 250°С духовці. Коли побачите, що піта надулася і стає золотистою, пора її виймати.

Для начинки порізати зелену цибулю. Курку відварити, а гриби обсмажити.

Розрізати піту з одного краю. Викласти начинку й трохи полити майонезом. Поперчити за смаком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах