09:47 21.022018
Бананові брауні з горіхами
Цікаве
2348
Інгредієнти:
– 2 дуже стиглі банани,
– 170 г борошна,
– 2 ст. л. какао,
– 140 мл соняшникової олії,
– 140 мл води,
– 1 ч. л. порошку для печива,
– 55 г горіхів (бразильських, кеш’ю або мигдалевих).
Спосіб приготування:
Духовку розігрійте до 180°С.
Банани розімніть у мисці, просійте туди ж через сито борошно й какао.
Додайте цукор, соняшникову олію та воду (залиште 1 ст. л. на потім).
В 1 ст. л. води розчиніть соду, додайте в суміш, вимішайте.
Горіхи трохи подрібніть і теж додайте в суміш, вимішайте.
Формочки для брауні змастіть олією, покладіть в них тісто і випікайте близько 40 хвилин.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео