
09:47 21.022018
Бананові брауні з горіхами
Цікаве
2236
Інгредієнти:
– 2 дуже стиглі банани,
– 170 г борошна,
– 2 ст. л. какао,
– 140 мл соняшникової олії,
– 140 мл води,
– 1 ч. л. порошку для печива,
– 55 г горіхів (бразильських, кеш’ю або мигдалевих).
Спосіб приготування:
Духовку розігрійте до 180°С.
Банани розімніть у мисці, просійте туди ж через сито борошно й какао.
Додайте цукор, соняшникову олію та воду (залиште 1 ст. л. на потім).
В 1 ст. л. води розчиніть соду, додайте в суміш, вимішайте.
Горіхи трохи подрібніть і теж додайте в суміш, вимішайте.
Формочки для брауні змастіть олією, покладіть в них тісто і випікайте близько 40 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ужгород став центром проведення чемпіонату України з художньої гімнастики
18:16
«Вернісаж 55»: виставка творів художників-випускників Ужгородського училища прикладного мистецтва
17:46
100 тис. грн хабаря за розв'язання земельного питання – на Закарпатті підозрюють голову селищної ради
17:23
У Берегові відбулося чергове засідання виконавчого комітету
17:04
Заборона штучних квітів на кладовищах: у Берегові посилять контроль
16:51
У Мукачеві чоловік завдав ножового поранення своєму сину
16:23
До Дня захисту дітей у Мукачеві пройде фестиваль «Щасливе дитинство»
16:05
Закарпатські угорці вітають проєкт постанови щодо злочинів радянського режиму
15:48
На кордоні з Угорщиною впродовж доби затримали чотири групи порушників
15:34
У Берегові прощатимуться із загиблим Героєм Захисник Олександр Росоха
15:19
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські угорці вітають проєкт постанови щодо злочинів радянського режиму
15:48
На Ужгородщині провели кулінарний майстер-клас з приготування закарпатських страв
10:16
У Сімері владика Теодор освятив дзвін для греко-католицької церкви
14:06
Закарпатська фехтувальниця взяла медаль Кубка світу
13:45
У Перечині урочисто відкрили житловий комплекс «Добрі сусіди»
13:07
Всі Публікації
Фото
Відео