19869
09:47 21.022018

Лимонно-квасолевий пісний суп

Цікаве 1802

86ed5dab0cef7a9878859f37468fae75Інгредієнти:

– 400 г квасолі,

– 3 цибулини,

– 3 морквини,

– 0,5 качана капусти,

– 5 стебел селери,

– 1 стебло цибулі-порею,

– півлимона,

– 1 склянка олії,

– 3 гілочки м’яти,

– чорний мелений перець, сіль – за смаком,

– 2 л води.

Спосіб приготування:

Квасолю переберіть, помийте і залийте водою на 6–8 годин. Знову ретельно промийте, залийте свіжою водою й варіть 15–20 хвилин. Коли квасоля стане м’якою, злийте з неї воду.

Помийте і почистіть овочі. Цибулю дрібно поріжте. Цибулю-порей, селеру та моркву поріжте шматочками. Капусту нашаткуйте.

Варіть цибулю, селеру та моркву 15–20 хвилин. Потім додайте капусту, цибулю-порей та відварену квасолю й варіть, помішуючи, ще 5–7 хвилин.

Наприкінці варіння покладіть м’яту, посоліть, поперчіть і додайте олію. Квасолевий суп можна варити й без олії.

Перед подачею окремо в кожну тарілку покладіть тонку часточку лимона.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Злочинну групу, до складу якої входило двоє жінок, викрили на Закарпатті
13:51
У ФК «Минай» новий рекордсмен за кількістю проведених ігор за команду
13:27
На Закарпатті СБУ викрила доцента вишу, яка за хабарі допомагала «студентам» ухилятися від мобілізації
13:18
У Чопі затримали батька та сина, які викрали автомобіль у місцевого жителя
12:29
У Тячеві затримали водія, який скоїв смертельну ДТП та втік з місця події
12:02
На Закарпатті два підприємця вкрали газу на 33,5 млн грн
11:44
Ужгородська футзальна ліга: розклад протистоянь 3-го туру
11:27
Всі новини