М’ясо по-мисливськи
Інгредієнти:
– 800 г свинини,
– 90 г ріпчастої цибулі,
– 60 г копченого сала,
– 20 г сушених грибів,
– 40 г смальцю,
– 200 г сметани,
– 80 г моркви,
– 20 г борошна,
– 20 г зелені,
– 600 г гарніру,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування:
Свинину нарізають шматками й відбивають. Копчене сало нарізають шматками і підсмажують, додаючи смалець, а тоді кладуть у каструлю шматки м’яса і смажать з обох боків.
Нарізану цибулю та моркву змішують з м’ясом, додають варені гриби, лимонну кислоту, доводять до кипіння й варять декілька хвилин. Кладуть розведене в сметані борошно, розмішують і тушкують до готовності. У кінці приготування солять, перчать, додають зелень петрушки.
Готове м’ясо подають гарячим разом з тушкованими овочами й соусом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися