1985
11:33 18.052016

М’ясо по-мисливськи

Цікаве 1846

Свинина-з-грибами-тушкована-в-сметаніІнгредієнти:

– 800 г свинини,

– 90 г ріпчастої цибулі,

– 60 г копченого сала,

– 20 г сушених грибів,

– 40 г смальцю,

– 200 г сметани,

– 80 г моркви,

– 20 г борошна,

– 20 г зелені,

– 600 г гарніру,

– спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Свинину нарізають шматками й відбивають. Копчене сало нарізають шматками і підсмажують, додаючи смалець, а тоді кладуть у каструлю шматки м’яса і смажать з обох боків.

Нарізану цибулю та моркву змішують з м’ясом, додають варені гриби, лимонну кислоту, доводять до кипіння й варять декілька хвилин. Кладуть розведене в сметані борошно, розмішують і тушкують до готовності. У кінці приготування солять, перчать, додають зелень петрушки.

Готове м’ясо подають гарячим разом з тушкованими овочами й соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Тарас Триндяк про реформування митниці і вплив на бізнес
19:54
До Дня Конституції України в Ужгороді провели змагання з пляжного волейболу
19:08
Ексклюзив: Іван Попович і Маріанна Сухолова заспівали дуетом та знімають відеокліп
18:04
У Мукачеві нетверезий водій без прав не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя
17:16
Масований обстріл України: є загиблі, поранені, у тому числі – діти
16:08
Мукачівець погрожував дружині, що в’є її ломиком, а хустянин, що застрелить
14:52
120 тисяч за переправлення: на Закарпатті затримали чергову групу ухилянтів
13:58
В Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Сергієм Гвоздецьким
13:00
В Ужгородському скансені відбулася культурно-мистецька акція «Етнічна палітра Закарпаття»
11:52
На Ужгородщині чоловік викинув у кювет мішок із шістьма цуценятами - його притягнули до відповідальності
11:01
Всі новини
Головне