1985
11:33 18.052016

М’ясо по-мисливськи

Цікаве 1604

Свинина-з-грибами-тушкована-в-сметаніІнгредієнти:

– 800 г свинини,

– 90 г ріпчастої цибулі,

– 60 г копченого сала,

– 20 г сушених грибів,

– 40 г смальцю,

– 200 г сметани,

– 80 г моркви,

– 20 г борошна,

– 20 г зелені,

– 600 г гарніру,

– спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Свинину нарізають шматками й відбивають. Копчене сало нарізають шматками і підсмажують, додаючи смалець, а тоді кладуть у каструлю шматки м’яса і смажать з обох боків.

Нарізану цибулю та моркву змішують з м’ясом, додають варені гриби, лимонну кислоту, доводять до кипіння й варять декілька хвилин. Кладуть розведене в сметані борошно, розмішують і тушкують до готовності. У кінці приготування солять, перчать, додають зелень петрушки.

Готове м’ясо подають гарячим разом з тушкованими овочами й соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах