1985
11:33 18.052016

М’ясо по-мисливськи

Цікаве 1957

Свинина-з-грибами-тушкована-в-сметаніІнгредієнти:

– 800 г свинини,

– 90 г ріпчастої цибулі,

– 60 г копченого сала,

– 20 г сушених грибів,

– 40 г смальцю,

– 200 г сметани,

– 80 г моркви,

– 20 г борошна,

– 20 г зелені,

– 600 г гарніру,

– спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Свинину нарізають шматками й відбивають. Копчене сало нарізають шматками і підсмажують, додаючи смалець, а тоді кладуть у каструлю шматки м’яса і смажать з обох боків.

Нарізану цибулю та моркву змішують з м’ясом, додають варені гриби, лимонну кислоту, доводять до кипіння й варять декілька хвилин. Кладуть розведене в сметані борошно, розмішують і тушкують до готовності. У кінці приготування солять, перчать, додають зелень петрушки.

Готове м’ясо подають гарячим разом з тушкованими овочами й соусом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді сьогодні попрощалися із 49-річним полеглим захисником Михайлом Луп’яком
17:53
Спільна пам'ять, спільна відповідальність: у Берегові відбулася міжнародна конференція дослідників ГУЛАГу
17:18
У Чопі вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
17:00
На Берегівщині затримали співробітників банку, які перевозили військовозобов’язаних до кордону в інкасаторському авто
16:46
СБУ та Нацполіція викрили ще 4 «ухилянтські схеми» у столиці та західних регіонах України
16:09
Мукачівці з успіхом виступили на відкритому Кубку Ковеля з параолімпійського виду спорту – боча
15:49
На Берегівщину релокується сільськогосподарський бізнес із Харківщини
14:47
Закарпатський народний хор яскравим концертом представив «Зіркове майбутнє Срібної землі»
14:38
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
На війні загинув житель Баранинської громади
13:44
Всі новини