1982
11:32 18.052016

Мусака з баклажанами

Цікаве 1900

мусакаІнгредієнти:

– баклажани – 3 шт.,

– картопля – 3 шт.,

– болгарський перець – 2 шт.,

– помідори – 4 шт.,

– часник – 3 зуб.,

– твердий сир – 50 г,

– яйця – 2 шт.,

– оливкова олія – 4 ст. л.,

– сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Овочі добре помийте. Картоплю відваріть у мундирі. Баклажани наріжте тонкими кружальцями і злегка обсмажте в 3 ст. л. олії.

Відварену картоплю очистіть, з перцю видаліть серцевину.

Картоплю, перець і помідори наріжте кружальцями.

Візьміть круглу форму й покладіть овочі по колу: кружечок баклажана, потім картоплі, помідора й перець. Заповніть спочатку зовнішнє коло, потім середину. Посипте страву дрібно нарізаним часником, полийте 1 ст. л. олії.

Яйця збийте виделкою, рівномірно залийте овочі, посоліть і посипте тертим сиром.

Запікайте в духовці при температурі 180° 25–30 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах