Мусака з баклажанами
Інгредієнти:
– баклажани – 3 шт.,
– картопля – 3 шт.,
– болгарський перець – 2 шт.,
– помідори – 4 шт.,
– часник – 3 зуб.,
– твердий сир – 50 г,
– яйця – 2 шт.,
– оливкова олія – 4 ст. л.,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Овочі добре помийте. Картоплю відваріть у мундирі. Баклажани наріжте тонкими кружальцями і злегка обсмажте в 3 ст. л. олії.
Відварену картоплю очистіть, з перцю видаліть серцевину.
Картоплю, перець і помідори наріжте кружальцями.
Візьміть круглу форму й покладіть овочі по колу: кружечок баклажана, потім картоплі, помідора й перець. Заповніть спочатку зовнішнє коло, потім середину. Посипте страву дрібно нарізаним часником, полийте 1 ст. л. олії.
Яйця збийте виделкою, рівномірно залийте овочі, посоліть і посипте тертим сиром.
Запікайте в духовці при температурі 180° 25–30 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися