
11:35 18.052016
Соус «Барбекю»
Цікаве
2304
Налийте в сковороду трохи олії й обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Коли вона стане м’якою, додайте два товчені зубчики часнику. Обсмажте протягом трьох хвилин.
Додайте 400 г томатної пасти, 6 ст. л. білого винного оцту, 2 ст. л. меду та стільки ж гірчиці.
Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте на повільному вогні близько 15 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Мукачівському християнському медичному центру – 25 років
17:02
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала сплав по Тисі
16:45
На Закарпатті судитимуть митника та правоохоронця за схему «контрабанди» ухилянтів
16:28
Потужний виступ закарпатської легкоатлетки на чемпіонаті України
16:10
У Чинадійові згоріла майстерня: господар хотів загасити пожежу сам
15:20
На кордоні зі Словаччиною прикордонники затримали трьох порушників
14:57
Урочисте відкриття Закарпатської літньої педагогічної академії імені Кельчеї: акцент на освіту, культуру та розвиток
14:29
Контрафакт з Китаю: митники Закарпаття вилучили понад 16 тисяч іграшок та аксесуарів
13:58
Закарпатський слід у юнацькій збірній України з водного поло
13:26
На Тячівщині «швидка» збила пішохода — чоловік загинув
13:00
Всі новини
Головне
Публікації
Мукачівському християнському медичному центру – 25 років
17:02
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала сплав по Тисі
16:45
Урочисте відкриття Закарпатської літньої педагогічної академії імені Кельчеї: акцент на освіту, культуру та розвиток
14:29
Літо – час засмаги. Як не обпектися на сонці закарпатцям
17:20
Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей організувала кінний табір для наймолодших
13:45
Всі Публікації
Фото
Відео