
11:35 18.052016
Соус «Барбекю»
Цікаве
2183
Налийте в сковороду трохи олії й обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Коли вона стане м’якою, додайте два товчені зубчики часнику. Обсмажте протягом трьох хвилин.
Додайте 400 г томатної пасти, 6 ст. л. білого винного оцту, 2 ст. л. меду та стільки ж гірчиці.
Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте на повільному вогні близько 15 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Можливість отримати професійно-технічну освіту угорською мовою в Україні стала ближчою
15:11
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
В Ужгороді виявили водія, позбавленого права керування
12:23
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
Всі новини
Головне
Публікації
Угорський скульптор Лайош Унгварі народився в Перечині
17:12
Як у Перечині пасхальні кошики освячували
15:59
У «Миная» погіршується турнірна ситуація
15:29
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Всі Публікації
Фото
Відео