
11:35 18.052016
Соус «Барбекю»
Цікаве
2336
Налийте в сковороду трохи олії й обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Коли вона стане м’якою, додайте два товчені зубчики часнику. Обсмажте протягом трьох хвилин.
Додайте 400 г томатної пасти, 6 ст. л. білого винного оцту, 2 ст. л. меду та стільки ж гірчиці.
Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте на повільному вогні близько 15 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Правова підтримка ветеранів: які питання найбільше турбують захисників після війни
16:44
Загинув житель Тячівської громади
15:27
Закарпатські гандболістки впевнено перемогли рівнянок
14:09
На Хустщині триває ремонт дороги С 070523 Кушниця — Лисичево
12:40
На великому екрані в Косоні відбулася спільна подорож у часі
12:23
Представники ТУКЗ-КМКС із Берегівщини та Верхньої Тиси відвідали Меморіальний парк у селі Чома
11:49
Найбільший страх закарпатців – залишитися без грошей
10:18
Гороскоп (6 – 12 жовтня)
10:00
Відбулося відкриття виставки «Осінь – 2025»
09:45
Представники Тячівської міськради розпочали візит у Румунії
09:24
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатські гандболістки впевнено перемогли рівнянок
14:09
На великому екрані в Косоні відбулася спільна подорож у часі
12:23
Представники ТУКЗ-КМКС із Берегівщини та Верхньої Тиси відвідали Меморіальний парк у селі Чома
11:49
Найбільший страх закарпатців – залишитися без грошей
10:18
Закарпатська письменниця Сільвія Курмаї-Раті презентувала новий щоденниковий роман
08:52
Всі Публікації
Фото
Відео