
09:28 18.012018
Буряк з чорносливом і сметаною
Цікаве
3243
Інгредієнти:
– буряк – 300 г,
– чорнослив – 300 г,
– сметана – 6 ст. л.,
– волоські горіхи – 4 шт.
Спосіб приготування:
Ретельно промити буряк, покласти в каструлю з киплячою водою, варити до тих пір, поки його не можна буде легко проткнути. Дати буряку охолонути, потім очистити й натерти на крупній тертці.
Чорнослив помити, пропарити за допомогою окропу та якомога дрібніше нарізати.
Змішати чорнослив і тертий буряк, додати сметану, терті горіхи й ретельно перемішати. Дати настоятися приблизно 15 хвилин у прохолодному місці.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
13:47
До уваги споживачів, які встановлюють генеруючі установки, в т. числі установки зберігання електроенергії
13:36
СБУ блокувала канал незаконного переправлення ухилянтів через Тису на Закарпатті
12:48
Uzhhorod Puppy Race – в Ужгороді відбувся перший благодійний забіг із чотирилапими
12:33
У Мукачеві відбувся тренінг щодо взаємодії з ветеранами війни
12:07
Львів, Ужгород і Хуст об’єдналися заради творчості
12:01
На кордоні зі Словаччиною чернівчанин позбувся понад півсотні тисяч євро через недекларування
10:52
УжНУ – у десятці найбільш популярних вишів України за кількістю поданих заяв
15:16
Ужгородський скансен запрошує на етнофестиваль «Цвіт Папороті»
15:13
На Рахівщині затримали підозрюваного у торгівлі особливо небезпечним наркотиком Альфа-PVP
14:25
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатська фехтувальниця Влада Харькова стала чемпіонкою світу
10:34
Виплати при народженні збільшать. Чи почнуть закарпатки народжувати частіше?
08:45
Закарпатські ринки заполонили кавуни. Які ціни
14:58
У замку Сент-Міклош відкрилася виставка хустського фотомитця
13:58
В Ужгороді «золотий» хрін
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео