
09:28 18.012018
Буряк з чорносливом і сметаною
Цікаве
3198
Інгредієнти:
– буряк – 300 г,
– чорнослив – 300 г,
– сметана – 6 ст. л.,
– волоські горіхи – 4 шт.
Спосіб приготування:
Ретельно промити буряк, покласти в каструлю з киплячою водою, варити до тих пір, поки його не можна буде легко проткнути. Дати буряку охолонути, потім очистити й натерти на крупній тертці.
Чорнослив помити, пропарити за допомогою окропу та якомога дрібніше нарізати.
Змішати чорнослив і тертий буряк, додати сметану, терті горіхи й ретельно перемішати. Дати настоятися приблизно 15 хвилин у прохолодному місці.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Спільний танець на знак національної єдності угорців в Ужгороді
09:22
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
В Ужгороді розшукали зниклого хлопчика
16:40
В Ужгороді патрульні затримали грабіжників по гарячих слідах
15:51
Чоловіка, який узяв $10 тисяч за переправлення через кордон на Закарпатті, увʼязнили на 5 років
15:34
На Закарпатті затримали двох чоловіків з Харківщини, які 14 днів шукали кордон
14:29
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
«Кора життя» – виставка робіт Володимира Павлишина в Мукачеві
12:52
На Закарпатті оголошено штормове попередження
12:39
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
Всі Публікації
Фото
Відео