09:28 18.012018
Буряк з чорносливом і сметаною
Цікаве
3452
Інгредієнти:
– буряк – 300 г,
– чорнослив – 300 г,
– сметана – 6 ст. л.,
– волоські горіхи – 4 шт.
Спосіб приготування:
Ретельно промити буряк, покласти в каструлю з киплячою водою, варити до тих пір, поки його не можна буде легко проткнути. Дати буряку охолонути, потім очистити й натерти на крупній тертці.
Чорнослив помити, пропарити за допомогою окропу та якомога дрібніше нарізати.
Змішати чорнослив і тертий буряк, додати сметану, терті горіхи й ретельно перемішати. Дати настоятися приблизно 15 хвилин у прохолодному місці.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Відійшов у вічність відомий закарпатський митець
17:04
Відбулося чергове засідання Перечинської міської ради
16:28
Завдяки благодійній кампанії угорських суспільних ЗМІ було зібрано понад 430 мільйонів форинтів
16:11
Петро Береш про святого Губерта та 10-річчя освячення каплиці в Камʼяниці
15:57
В Ужгороді притягнули до відповідальності нетверезого водія
15:43
«Светр Орбана» продали за мільйони
15:17
У Воловці затримали сімейного насильника, який побив дружину та накинувся на поліцейських
14:43
На Закарпатті виявили шлях до Євросоюзу через неробочу газову трубу
14:33
Фахівець Закарпатського обласного центру контролю та профілактики хвороб взяв участь у семінарі щодо безпеки водопостачання
14:18
Закарпатська митниця закликає уникати черг на кордоні і користуватися іншими пунктами пропуску
14:04
Всі новини
Головне
Публікації
Поранив так, що кишки вилізли. Уродженець Маріуполя встромив ножа у мукачівця
11:02
БК «Ужгород-КЗ ДЮСШ» переміг і закріпився на вершині турнірної таблиці
15:08
2025 рік ужгородські «Карпати» завершили на третьому місці
12:26
Мелодія дому: історія творчої родини Тулюків із Мукачівщини
11:38
Разом із закарпатцями колядували представники різних куточків України
09:57
Всі Публікації
Фото
Відео