09:28 18.012018
Буряк з чорносливом і сметаною
Цікаве
3318
Інгредієнти:
– буряк – 300 г,
– чорнослив – 300 г,
– сметана – 6 ст. л.,
– волоські горіхи – 4 шт.
Спосіб приготування:
Ретельно промити буряк, покласти в каструлю з киплячою водою, варити до тих пір, поки його не можна буде легко проткнути. Дати буряку охолонути, потім очистити й натерти на крупній тертці.
Чорнослив помити, пропарити за допомогою окропу та якомога дрібніше нарізати.
Змішати чорнослив і тертий буряк, додати сметану, терті горіхи й ретельно перемішати. Дати настоятися приблизно 15 хвилин у прохолодному місці.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
«Таємниця роду Другетів»: містичний квест в Ужгородському замку
18:00
На Закарпатті триває розроблення Схеми планування території області
17:40
Усіх, хто досліджує культурну спадщину, Ужгородський скансен запрошує на конференцію
17:21
На Закарпатті аудитори зупинили неефективні витрати під час закупівель на понад 117 мільйонів гривень
16:56
Квести для дітей проводять в Ужгородському замку
16:35
У Мукачеві попрощалися із загиблим воїном Тіберієм Полянським
16:05
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
15:43
У Виноградові тимчасово перекриють вулицю Миру
15:18
Визначено переможців і призерів турніру зі швидких шахів «Ужгородська осінь 2025»
14:55
Всі новини
Головне
Публікації
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Закарпатські ватерполісти поступилися колективам із сусідньої області
13:56
Село Малий Раковець має власні звичаї і традиції вшанування пам'яті померлих
12:33
Закарпатські баскетболісти залишаються непереможними
12:01
Всі Публікації
Фото
Відео