Закуска з курячої печінки
Інгредієнти:
– куряча печінка – 600 г,
– яйця – 2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– сметана – 3 ст. л.,
– борошно – 2 ст. л,
– упаковка листкового тіста,
– сіль, перець – за смаком,
– олія для смаження.
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізаємо й підсмажуємо на олії, щоб стала м’якою. Моркву тремо на великій тертці та додаємо в сковороду, смажимо ще кілька хвилин.
Курячу печінку збиваємо блендером до однорідної маси. Викладемо підсмажену цибулю з морквою до печінки і знову збиваємо блендером.
Відділяємо білки від жовтків. Збиваємо білки міксером до утворення густої піни, потім додаємо жовтки, три ложки сметани, сіль і перець, усе ще раз збиваємо міксером, але на малих обертах.
До суміші курячої печінки з цибулею та морквою додаємо дві столові ложки борошна й ретельно перемішуємо. Потім додаємо потроху збиті білки і знову добре все перемішуємо.
Листкове тісто розкачуємо й нарізаємо квадратиками відповідно до розміру силіконових формочок. Укладаємо в них тісто, а потім печінкову масу. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці до готовності, приблизно 25–30 хв.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися