18267
14:08 13.122017

Закуска з курячої печінки

Цікаве 3903

закуски з печінкиІнгредієнти:

– куряча печінка – 600 г,

– яйця – 2 шт.,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– сметана – 3 ст. л.,

– борошно – 2 ст. л,

– упаковка листкового тіста,

– сіль, перець – за смаком,

– олія для смаження.

Спосіб приготування:

Цибулю дрібно нарізаємо й підсмажуємо на олії, щоб стала м’якою. Моркву тремо на великій тертці та додаємо в сковороду, смажимо ще кілька хвилин.

Курячу печінку збиваємо блендером до однорідної маси. Викладемо підсмажену цибулю з морквою до печінки і знову збиваємо блендером.

Відділяємо білки від жовтків. Збиваємо білки міксером до утворення густої піни, потім додаємо жовтки, три ложки сметани, сіль і перець, усе ще раз збиваємо міксером, але на малих обертах.

До суміші курячої печінки з цибулею та морквою додаємо дві столові ложки борошна й ретельно перемішуємо. Потім додаємо потроху збиті білки і знову добре все перемішуємо.

Листкове тісто розкачуємо й нарізаємо квадратиками відповідно до розміру силіконових формочок. Укладаємо в них тісто, а потім печінкову масу. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці до готовності, приблизно 25–30 хв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах