Пісні картопляні рулети з грибами
Інгредієнти:
– картопля – 350 г,
– гриби – 500 г,
– борошно – 5–6 ст. ложок,
– цибуля ріпчаста – 1–2 шт.,
– томатна паста – 2 ст. ложки,
– сіль, перець – за смаком,
– олія для смаження.
Спосіб приготування:
Чистимо й варимо картоплю, не забуваємо посолити. Готуємо пюре, даємо йому трохи схолонути. Всипаємо борошно й замішуємо м’яке тісто. Накриваємо серветкою та залишаємо на півгодини.
Далі нарізаємо цибулю й гриби, обсмажуємо на олії, солимо та перчимо.
Стільницю посипаємо борошном і розкачуємо тісто. Викладаємо на нього начинку з грибів. Акуратно згортаємо рулет і гострим ножем ріжемо на однакові шматочки. Викладемо їх у формочку для запікання.
Поки розігрівається духовка (приблизно до 180°С), розводимо томатну пасту водою, солимо за смаком, додаємо сухі трави та приправи на свій смак. Заливаємо рулет томатним соусом і ставимо в духовку на півгодини.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися