18264
14:07 13.122017

Пісні картопляні рулети з грибами

Цікаве 2480

картопляні рулетикиІнгредієнти:

– картопля – 350 г,

– гриби – 500 г,

– борошно – 5–6 ст. ложок,

– цибуля ріпчаста – 1–2 шт.,

– томатна паста – 2 ст. ложки,

– сіль, перець – за смаком,

– олія для смаження.

Спосіб приготування:

Чистимо й варимо картоплю, не забуваємо посолити. Готуємо пюре, даємо йому трохи схолонути. Всипаємо борошно й замішуємо м’яке тісто. Накриваємо серветкою та залишаємо на півгодини.

Далі нарізаємо цибулю й гриби, обсмажуємо на олії, солимо та перчимо.

Стільницю посипаємо борошном і розкачуємо тісто. Викладаємо на нього начинку з грибів. Акуратно згортаємо рулет і гострим ножем ріжемо на однакові шматочки. Викладемо їх у формочку для запікання.

Поки розігрівається духовка (приблизно до 180°С), розводимо томатну пасту водою, солимо за смаком, додаємо сухі трави та приправи на свій смак. Заливаємо рулет томатним соусом і ставимо в духовку на півгодини.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах