«Лінивий» яблучний штрудель
Інгредієнти:
– яблуко – 1 шт.,
– сир 5% – 100 г,
– пшеничні висівки – 20 г,
– кориця мелена – 1 ч. л.,
– лаваш тонкий – 1 пласт,
– яєчний жовток – 1 шт.
Спосіб приготування:
Яблуко почистити, видалити серцевину. Нарізати маленькими кубиками, додати до сиру (чудово підходить зерновий сир). Всипати корицю. Висівки подрібнити блендером і додати до решти інгредієнтів. Ретельно перемішати.
На лист тонкого лаваша викласти начинку й розподілити по всій поверхні, залишивши краї вільними для загортання.
Рулет викласти на лист пергаменту або силіконовий килимок. Змастити жовтком. Помістити в заздалегідь нагріту до 180°С духовку на 20 хвилин, поки підрум’яниться.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися