17102
10:13 19.102017

Гарбуз у сметанно-часниковому соусі

Цікаве 2434

гарбузІнгредієнти:

– гарбуз (очищений) – 400 г,

– сметана (20%) – 150 мл,

– часник – 4 зубчики,

– петрушка – 1 невеликий пучок,

– сіль, чорний перець – за смаком,

– олія (для смаження).

Спосіб приготування:

Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння та волокнистої частини. Ріжемо великими брусочками.

На сковороді розігріваємо трохи олії й на сильному вогні обсмажуємо гарбуз до золотистого кольору.

Готуємо соус. Часник і зелень дрібно нарізаємо, перемішуємо зі сметаною.

Додаємо соус до гарбуза, солимо та перчимо за смаком, акуратно перемішуємо й накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні 5–10 хв. Шматочки гарбуза повинні стати м’якими, але залишитися цілими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини