17102
10:13 19.102017

Гарбуз у сметанно-часниковому соусі

Цікаве 2828

гарбузІнгредієнти:

– гарбуз (очищений) – 400 г,

– сметана (20%) – 150 мл,

– часник – 4 зубчики,

– петрушка – 1 невеликий пучок,

– сіль, чорний перець – за смаком,

– олія (для смаження).

Спосіб приготування:

Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння та волокнистої частини. Ріжемо великими брусочками.

На сковороді розігріваємо трохи олії й на сильному вогні обсмажуємо гарбуз до золотистого кольору.

Готуємо соус. Часник і зелень дрібно нарізаємо, перемішуємо зі сметаною.

Додаємо соус до гарбуза, солимо та перчимо за смаком, акуратно перемішуємо й накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні 5–10 хв. Шматочки гарбуза повинні стати м’якими, але залишитися цілими.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві провели в останню дорогу полеглого воїна Романа Погребняка
17:44
Суд визначив застави від 600 тисяч до 4,5 млн грн для фігурантів справи про незаконне переправлення ухилянтів за кордон
17:17
На Тячівщині судитимуть чоловіка, який вбив власного сина
17:10
«Екскурсовод» і «романтик»: на Закарпатті затримали двох порушників, які намагалися втекти до Словаччини
16:52
На Тячівщині чоловік підпалив авто односельця через давній конфлікт
16:21
У Мукачеві горів гараж: вогонь знищив майно, але не поширився на сусідні будівлі
16:07
На Закарпатті стартує Тиждень безпеки дорожнього руху
15:40
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
В Ужгороді патрульні допомогли жінці повернути загублені речі
14:47
У Виноградові згоріла господарська споруда — рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок
14:21
Всі новини