Гарбуз у сметанно-часниковому соусі
Інгредієнти:
– гарбуз (очищений) – 400 г,
– сметана (20%) – 150 мл,
– часник – 4 зубчики,
– петрушка – 1 невеликий пучок,
– сіль, чорний перець – за смаком,
– олія (для смаження).
Спосіб приготування:
Гарбуз очищаємо від шкірки, насіння та волокнистої частини. Ріжемо великими брусочками.
На сковороді розігріваємо трохи олії й на сильному вогні обсмажуємо гарбуз до золотистого кольору.
Готуємо соус. Часник і зелень дрібно нарізаємо, перемішуємо зі сметаною.
Додаємо соус до гарбуза, солимо та перчимо за смаком, акуратно перемішуємо й накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні 5–10 хв. Шматочки гарбуза повинні стати м’якими, але залишитися цілими.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися