Салат зі смажених баклажанів та яєць
Інгредієнти:
– яйця варені – 2–3 шт.,
– цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.,
– баклажани (невеликі) – 3 шт.,
– оцет 9% – 2 ст. л.,
– сіль, чорний мелений перець – за смаком,
– майонез – 2–3 ст. л.,
– олія для смаження баклажанів.
Спосіб приготування:
Баклажани нарізати брусочками, посолити й залишити на 30–40 хвилин.
Цибулю ріпчасту нарізати тонкими півкільцями, залити окропом на 30 секунд, потім воду злити. У цибулю влити оцет, перемішати і залишити маринуватися на 20 хвилин. Баклажани віджати й обсмажити на олії до рум’яної скоринки (7–10 хвилин), іноді перемішуючи.
Баклажани помістити в миску, остудити. Додати до них нарізані варені яйця та мариновану цибулю. Салат зі смажених баклажанів, яєць і цибулі посолити, поперчити, додати майонез.
Ретельно перемішати й поставити в холодильник на 20–25 хвилин. Викласти в салатник, прикрасити зеленню і подати до столу.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися