Йогуртовий торт без випічки
Інгредієнти:
– йогурт питний (персиковий) – 800 мл,
– печиво – 150–200 г,
– вершкове масло – 100 г,
– персики,
– персиковий сік – 100 г,
– цукор – 100 г,
– желатин – 20 г.
Спосіб приготування:
Печиво подрібнити в блендері до дрібної крихти або викласти в пакет і зробити це за допомогою качалки. Вершкове масло розтопити, злегка остудити, додати до печива й добре розтерти руками до однорідної маси. Вона вийде злегка пухка. Дно форми застелити пергаментом. Викласти суміш з печива та масла, добре утрамбувати й поставити на 30–40 хвилин у холодильник.
Желатин залити 100 мл персикового соку і залишити набухати приблизно на 30 хвилин. Нарізати персики великими часточками. Желатин прогріти на вогні до повного розчинення (не кип’ятити!).
У глибокій мисці з’єднати йогурт, цукор і желатин, усе добре перемішати. Дістати форму з холодильника, поверх коржа викласти шматочки персиків, залити їх йогуртовою сумішшю.
Поставити торт у холодильник до повного застигання, приблизно на 5–6 годин, можна на ніч. Готовий йогуртовий десерт акуратно вийняти з форми і прикрасити за бажанням.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися