15097
14:17 19.072017

Йогуртовий торт без випічки

Цікаве 3837

персиковий тортІнгредієнти:

– йогурт питний (персиковий) – 800 мл,

– печиво – 150–200 г,

– вершкове масло – 100 г,

– персики,

– персиковий сік – 100 г,

– цукор – 100 г,

– желатин – 20 г.

Спосіб приготування:

Печиво подрібнити в блендері до дрібної крихти або викласти в пакет і зробити це за допомогою качалки. Вершкове масло розтопити, злегка остудити, додати до печива й добре розтерти руками до однорідної маси. Вона вийде злегка пухка. Дно форми застелити пергаментом. Викласти суміш з печива та масла, добре утрамбувати й поставити на 30–40 хвилин у холодильник.

Желатин залити 100 мл персикового соку і залишити набухати приблизно на 30 хвилин. Нарізати персики великими часточками. Желатин прогріти на вогні до повного розчинення (не кип’ятити!).

У глибокій мисці з’єднати йогурт, цукор і желатин, усе добре перемішати. Дістати форму з холодильника, поверх коржа викласти шматочки персиків, залити їх йогуртовою сумішшю.

Поставити торт у холодильник до повного застигання, приблизно на 5–6 годин, можна на ніч. Готовий йогуртовий десерт акуратно вийняти з форми і прикрасити за бажанням.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах