Сирний суп з печерицями та броколі
Інгредієнти:
– шампіньйони – 5–7 шт.,
– сирки – 2 шт.,
– броколі – 200 г,
– картопля – 1–2 шт.,
– морква – 1 шт.,
– сіль, олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
Печериці нарізаємо. Обсмажуємо хвилин 5–10. Морквину тремо на тертці й теж обсмажуємо. Броколі розділяємо по суцвіттях на шматочки.
Можна взяти свіжу капусту (в сезон) або скористатися замороженою, яку перед приготуванням слід злегка розморозити. Картоплю нарізаємо. У киплячу воду вкидаємо всі інгредієнти, солимо та варимо протягом 10 хвилин. Тим часом натираємо сирки на крупній тертці й додаємо в суп.
Варимо ще хвилин 5, поки сирки не розійдуться. Посипаємо кропом, якщо є бажання, і даємо потомитися ще кілька хвилин. Подаємо сирний суп із сухариками або грінками.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися