13643
09:54 10.052017

Сирний суп з печерицями та броколі

Цікаве 2153

суп броколліІнгредієнти:

– шампіньйони – 5–7 шт.,

– сирки – 2 шт.,

– броколі – 200 г,

– картопля – 1–2 шт.,

– морква – 1 шт.,

– сіль, олія для обсмажування.

Спосіб приготування:

Печериці нарізаємо. Обсмажуємо хвилин 5–10. Морквину тремо на тертці й теж обсмажуємо. Броколі розділяємо по суцвіттях на шматочки.

Можна взяти свіжу капусту (в сезон) або скористатися замороженою, яку перед приготуванням слід злегка розморозити. Картоплю нарізаємо. У киплячу воду вкидаємо всі інгредієнти, солимо та варимо протягом 10 хвилин. Тим часом натираємо сирки на крупній тертці й додаємо в суп.

Варимо ще хвилин 5, поки сирки не розійдуться. Посипаємо кропом, якщо є бажання, і даємо потомитися ще кілька хвилин. Подаємо сирний суп із сухариками або грінками.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини