Домашня печінкова ковбаса
Інгредієнти:
– печінка – 1 кг,
– перець чорний мелений – 0,5 ч. л.,
– крупа манна – 6 ст. л.,
– сало свіже – 200 г,
– цибуля ріпчаста – 2 шт.,
– яйця – 3 шт.,
– сіль – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Крім продуктів, для приготування ковбаси вам знадобляться нитки та харчова плівка або поліетиленові пакети.
Печінку добре промити під проточною водою й нарізати кубиками. Перекрутити печінку та цибулю через м’ясорубку. Сало нарізати дрібними кубиками. У печінково-цибульний фарш додати сало, вбити 2 яйця. Всипати манну крупу, посолити й поперчити фарш за смаком. Ретельно перемішати. Викласти в поліетиленові пакети, зв’язати з обох боків нитками, щільно утрамбовуючи фарш, щоб вийшли два печінкові «валики».
Відварювати в киплячій воді близько 45–50 хвилин, періодично перевертати, щоб ковбаса проварилася з усіх боків. Подавати до столу, коли повністю охолоне.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися