12772
10:56 12.042017

М'ясний рулет з грибною начинкою

Цікаве 2281

рулетІнгредієнти:

– 700 г м’ясного фаршу (свинина, яловичина),

– 300 г печериць,

– 1 цибулина,

– 1 яйце,

– 2 скибочки білого хліба,

– 2 зубки часнику,

– 2 ст. ложки вершкового масла,

– 2 ст. ложки олії,

– 3 ст. ложки панірувальних сухарів,

– мелений коріандр, чорний мелений перець та сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Дрібно поріжте цибулю. Подрібніть гриби. Спасеруйте на олії спочатку цибулю, потім додайте шампіньйони й обсмажуйте, поки не випариться рідина, приблизно 15 хвилин.

Хліб очистіть від скоринки і замочіть у воді на 10 хвилин. Потім воду акуратно відіжміть. Часник пропустіть через часничницю.

До м’ясного фаршу додайте яйце, розмочений хліб, часник, спеції, сіль і вимісіть усе до однорідного стану.

На столі у 2–3 шари розстеліть харчову плівку, посипте її панірувальними сухарями. Викладіть на плівку фарш, утрамбовуючи його руками, зверху розподіліть начинку й кілька шматочків вершкового масла. За допомогою плівки згорніть рулет і защипайте його краї.

Застелене папером та змащене маслом деко трохи присипте сухарями, акуратно перенесіть на нього рулет, уклавши швом донизу. Відправте в розігріту до 200° духовку і випікайте приблизно 1 годину.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне