М'ясний рулет з грибною начинкою
Інгредієнти:
– 700 г м’ясного фаршу (свинина, яловичина),
– 300 г печериць,
– 1 цибулина,
– 1 яйце,
– 2 скибочки білого хліба,
– 2 зубки часнику,
– 2 ст. ложки вершкового масла,
– 2 ст. ложки олії,
– 3 ст. ложки панірувальних сухарів,
– мелений коріандр, чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Дрібно поріжте цибулю. Подрібніть гриби. Спасеруйте на олії спочатку цибулю, потім додайте шампіньйони й обсмажуйте, поки не випариться рідина, приблизно 15 хвилин.
Хліб очистіть від скоринки і замочіть у воді на 10 хвилин. Потім воду акуратно відіжміть. Часник пропустіть через часничницю.
До м’ясного фаршу додайте яйце, розмочений хліб, часник, спеції, сіль і вимісіть усе до однорідного стану.
На столі у 2–3 шари розстеліть харчову плівку, посипте її панірувальними сухарями. Викладіть на плівку фарш, утрамбовуючи його руками, зверху розподіліть начинку й кілька шматочків вершкового масла. За допомогою плівки згорніть рулет і защипайте його краї.
Застелене папером та змащене маслом деко трохи присипте сухарями, акуратно перенесіть на нього рулет, уклавши швом донизу. Відправте в розігріту до 200° духовку і випікайте приблизно 1 годину.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися