12769
10:53 12.042017

Сирна паска печена

Цікаве 3108

209842Інгредієнти:

– сир – 1 кг,

– борошно – 110 г,

– яйця – 8 шт.,

– цукор – 170 г,

– вершки жирні – 50 г,

– цукати, родзинки – за смаком.

Спосіб приготування:

Сир протріть через сито, додайте вершки, цукати, родзинки, цукор, борошно і 8 жовтків. Перемішайте до однорідної маси.

Збийте білки в стійку піну й акуратно з’єднайте із сирною масою. Перемішайте. Викладіть отримане тісто у форму, змащену маслом. Постукайте формою кілька разів, щоб вийшло зайве повітря. Випікайте сирну паску при 180°.

Секрети і хитрощі приготування

Якщо немає часу й бажання протирати сир через сито, але перспектива грудочок не радує, пропустіть сир через м’ясорубку.

Розітріть сир із маслом. Це поліпшить смак продуктів.

Поставте в духовку із сирною паскою деко з водою – це допоможе страві зберегти легкість.

Не відчиняйте часто дверцята духовки. Випікати паску потрібно досить довго – годину-півтори при температурі 160°.

Не додавайте багато цукатів та родзинок, адже це ускладнить процес випікання. Сир може погано пропектися.

Щоб скоринка на печеній сирній пасці не стала занадто твердою і сухою, змастіть її поверхню теплим молоком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне