
13:15 22.032017
Хрусткий салат: маса вітамінів і смаку
Цікаве
2058
Інгредієнти:
– один буряк,
– капуста білокачанна,
– одна морквина,
– одна цибулина,
– мариновані корнішони,
– нерафінована олія,
– оцет,
– сіль,
– цукор.
Спосіб приготування:
Нашаткувати свіжу капусту. Моркву нашаткувати на тертці для моркви по-корейськи. Змішати моркву, капусту й добре пом’яти руками. Посолити, додати трохи цукру, оцту і залишити, щоб трохи настоявся. Додати мариновані корнішони та буряк, натерті на тертці для моркви по-корейськи.
Натерти на тертці одну невелику цибулину і додати в салат.
Заправити нерафінованою олією. Посолити за смаком. Залишити салат у холодильнику на одну годину, щоб настоявся.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися 4,2 тисячі шукачів роботи
09:45
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
У Тур’є-Реметах відкрилася ексклюзивна виставка писанкових дерев. Фото
18:44
На Мукачівщині горіла надвірна споруда
17:51
Всі новини
Головне
Публікації
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
М'яч «Ференцвароша» для доброї справи – КМКС ІС оголосила аукціон
16:23
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Всі Публікації
Фото
Відео