
13:15 22.032017
Хрусткий салат: маса вітамінів і смаку
Цікаве
2137
Інгредієнти:
– один буряк,
– капуста білокачанна,
– одна морквина,
– одна цибулина,
– мариновані корнішони,
– нерафінована олія,
– оцет,
– сіль,
– цукор.
Спосіб приготування:
Нашаткувати свіжу капусту. Моркву нашаткувати на тертці для моркви по-корейськи. Змішати моркву, капусту й добре пом’яти руками. Посолити, додати трохи цукру, оцту і залишити, щоб трохи настоявся. Додати мариновані корнішони та буряк, натерті на тертці для моркви по-корейськи.
Натерти на тертці одну невелику цибулину і додати в салат.
Заправити нерафінованою олією. Посолити за смаком. Залишити салат у холодильнику на одну годину, щоб настоявся.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2025
15:34
Майстер із Хуста створює скриньки з каменю
15:01
У Вишкові відзначили День національної єдності угорців
14:28
На Сумщині загинув захисник із Закарпаття Іван Андрухович
13:48
В Ужгороді пройшов фінал чотирьох Кубка України з гандболу серед жінок
12:31
У Вишкові відзначили День національної єдності угорців
11:31
У Дубовому провели в останню путь капітана Віталія Рішка
10:26
Спільний танець на знак національної єдності угорців в Ужгороді
09:22
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Всі новини
Головне
Публікації
Майстер із Хуста створює скриньки з каменю
15:01
У Вишкові відзначили День національної єдності угорців
14:28
«Вільні квіти». Роботи більше 20 митців «розквітнули» у Хусті
08:30
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
Всі Публікації
Фото
Відео