13:15 22.032017
Хрусткий салат: маса вітамінів і смаку
Цікаве
1709
Інгредієнти:
– один буряк,
– капуста білокачанна,
– одна морквина,
– одна цибулина,
– мариновані корнішони,
– нерафінована олія,
– оцет,
– сіль,
– цукор.
Спосіб приготування:
Нашаткувати свіжу капусту. Моркву нашаткувати на тертці для моркви по-корейськи. Змішати моркву, капусту й добре пом’яти руками. Посолити, додати трохи цукру, оцту і залишити, щоб трохи настоявся. Додати мариновані корнішони та буряк, натерті на тертці для моркви по-корейськи.
Натерти на тертці одну невелику цибулину і додати в салат.
Заправити нерафінованою олією. Посолити за смаком. Залишити салат у холодильнику на одну годину, щоб настоявся.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Міжгір'ї горів будинок
10:47
У Міжгір’ї поховали загиблого Героя
10:15
Голова Закарпатської ОВА та облради беруть участь у Міжнародному саміті міст і регіонів
09:53
До Дня Європи відділ міжнародних зв’язків УжНУ організував зустріч із студентами-еразмусівцями
09:35
У Мукачеві відкрито перинатальний центр
09:17
Виставку творів, приурочену Дню Європи, представили у художньому музеї ім. Й. Бокшая
09:00
На війні загинув житель Перечина
08:45
Ужгород зустрів День Європи одою «До радості»
08:30
В Ужгороді відбудеться благодійний захід на підтримку ЗСУ
18:25
Житель Рахова, судимий за крадіжку та розбій, тепер відповідатиме перед судом і за торгівлю наркотиками
18:07
Всі новини
Головне
Публікації
Чи підуть закарпатські діти у школу у 5 років і що думають краяни
10:59
Велике повернення: журналісти знову працюватимуть в Раді, але є обмеження
08:30
В Ужгороді відзначили День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій
14:53
Новий масований ракетний обстріл України: цілили по енергетичних об’єктах
10:40
«Минай» поступився в надзвичайно важливому матчі
15:36
Всі Публікації
Фото
Відео