
13:15 22.032017
Хрусткий салат: маса вітамінів і смаку
Цікаве
2178
Інгредієнти:
– один буряк,
– капуста білокачанна,
– одна морквина,
– одна цибулина,
– мариновані корнішони,
– нерафінована олія,
– оцет,
– сіль,
– цукор.
Спосіб приготування:
Нашаткувати свіжу капусту. Моркву нашаткувати на тертці для моркви по-корейськи. Змішати моркву, капусту й добре пом’яти руками. Посолити, додати трохи цукру, оцту і залишити, щоб трохи настоявся. Додати мариновані корнішони та буряк, натерті на тертці для моркви по-корейськи.
Натерти на тертці одну невелику цибулину і додати в салат.
Заправити нерафінованою олією. Посолити за смаком. Залишити салат у холодильнику на одну годину, щоб настоявся.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
13:47
До уваги споживачів, які встановлюють генеруючі установки, в т. числі установки зберігання електроенергії
13:36
СБУ блокувала канал незаконного переправлення ухилянтів через Тису на Закарпатті
12:48
Uzhhorod Puppy Race – в Ужгороді відбувся перший благодійний забіг із чотирилапими
12:33
У Мукачеві відбувся тренінг щодо взаємодії з ветеранами війни
12:07
Львів, Ужгород і Хуст об’єдналися заради творчості
12:01
На кордоні зі Словаччиною чернівчанин позбувся понад півсотні тисяч євро через недекларування
10:52
УжНУ – у десятці найбільш популярних вишів України за кількістю поданих заяв
15:16
Ужгородський скансен запрошує на етнофестиваль «Цвіт Папороті»
15:13
На Рахівщині затримали підозрюваного у торгівлі особливо небезпечним наркотиком Альфа-PVP
14:25
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатська фехтувальниця Влада Харькова стала чемпіонкою світу
10:34
Виплати при народженні збільшать. Чи почнуть закарпатки народжувати частіше?
08:45
Закарпатські ринки заполонили кавуни. Які ціни
14:58
У замку Сент-Міклош відкрилася виставка хустського фотомитця
13:58
В Ужгороді «золотий» хрін
16:20
Всі Публікації
Фото
Відео