13:15 22.032017
Хрусткий салат: маса вітамінів і смаку
Цікаве
2241
Інгредієнти:
– один буряк,
– капуста білокачанна,
– одна морквина,
– одна цибулина,
– мариновані корнішони,
– нерафінована олія,
– оцет,
– сіль,
– цукор.
Спосіб приготування:
Нашаткувати свіжу капусту. Моркву нашаткувати на тертці для моркви по-корейськи. Змішати моркву, капусту й добре пом’яти руками. Посолити, додати трохи цукру, оцту і залишити, щоб трохи настоявся. Додати мариновані корнішони та буряк, натерті на тертці для моркви по-корейськи.
Натерти на тертці одну невелику цибулину і додати в салат.
Заправити нерафінованою олією. Посолити за смаком. Залишити салат у холодильнику на одну годину, щоб настоявся.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Яким буде на Закарпатті кінець осені
13:00
В Ужгороді загорівся легковик
12:48
Платники Закарпаття перерахували до зведеного бюджету майже 27,6 млрд грн податкових платежів
12:19
Брошури трьома мовами про краєзнавчий музей імені Тиводара Легоцького: презентація
12:01
Верховна Рада ухвалила підвищення «дитячих» виплат: від народження до школи
11:44
Закарпатські школярі і чат-боти. Плюси і мінуси такої «дружби»
11:26
Берегівський шелтер для внутрішньо переміщених осіб отримав допомогу від мальтійців
11:08
На Закарпатті попереджають про нову кібершахрайську схему від імені МВС
10:43
У селі Запсонь встановили пам’ятник жертвам голокосту
10:15
ВИЙШОВ № 632 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
Всі новини
Головне
Публікації
Яким буде на Закарпатті кінець осені
13:00
Закарпатські школярі і чат-боти. Плюси і мінуси такої «дружби»
11:26
Червона Шапочка, Стенлі Іпкіс, олов'яний солдатик. Мукачівка створює казкових героїв із вати
09:29
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Всі Публікації
Фото
Відео