
17:07 5.032017
Пісний медово-грушевий пиріг
Цікаве
3286
Інгредієнти:
– 1 склянка цукру,
– 1 склянка води,
– 2 ст. ложки меду,
– 1 ч. ложка соди,
– 1 ч. ложка лимонної кислоти,
– 1/4 склянки подрібнених горіхів,
– 0,5 склянки олії,
– 1,5–2 склянки борошна,
– щіпка кориці або коріандру,
– приблизно 3–4 груші.
Спосіб приготувати:
Змішайте цукор з водою, влийте трохи олії, підігрійте й додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Всипте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна, і борошно. Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану. Груші почистіть, наріжте кубиками і додайте в тісто. Вилийте у форму. Випікайте 30–35 хвилин при 200°.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті вилучило понад 5 тис. одиниць замінників тютюну та сумішей для кальяну
13:18
На Мукачівщині взято під варту двох місцевих наркоторгівців
12:26
У Мукачеві попрощалися із полеглим на війні Василем Тарканієм
12:15
В Ужгороді на одній з вулиць буде ускладнено рух
11:55
Словацька поліція повідомила про обмеження руху у пункті пропуску «Убля – Малий Березний»
11:25
Благодійний збір музичного фестивалю «Бах для всіх» отримав Великодоброньський дитячий будинок
11:11
Завершився цьогорічний Закарпатський міжнародний симпозіум скульпторів
10:57
У Берегові горів будинок
10:25
ВИЙШОВ № 612 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
У Закарпатському обласному художньому музеї закрили концертом Фестиваль сучасної духовної музики
09:43
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
На Закарпатті підбили підсумки конкурсу малюнків та есе на тему угорських національних символів
12:52
Закарпатський угорський ліцей здійснив перший випуск вихованців
12:11
У Меморіальному парку села Чома – закарпатські угорці вшанували пам’ять предків
15:06
Всі Публікації
Фото
Відео