17:07 5.032017
Пісний медово-грушевий пиріг
Цікаве
3372
Інгредієнти:
– 1 склянка цукру,
– 1 склянка води,
– 2 ст. ложки меду,
– 1 ч. ложка соди,
– 1 ч. ложка лимонної кислоти,
– 1/4 склянки подрібнених горіхів,
– 0,5 склянки олії,
– 1,5–2 склянки борошна,
– щіпка кориці або коріандру,
– приблизно 3–4 груші.
Спосіб приготувати:
Змішайте цукор з водою, влийте трохи олії, підігрійте й додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Всипте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна, і борошно. Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану. Груші почистіть, наріжте кубиками і додайте в тісто. Вилийте у форму. Випікайте 30–35 хвилин при 200°.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
Завтра в Ужгороді попрощаються із полеглим захисником Владиславом Діусом
12:05
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
В Ужгороді оштрафували сп’янілого водія на 58 тисяч гривень
18:34
В Ужгородській міській раді нагородили працівників соціальної сфери
17:35
Відновлюється робота пунктів пропуску на державному кордоні
17:15
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 1,3 млрд грн єдиного податку
15:22
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
14:48
Увага! Тимчасово припинено пропускні операції на кордоні
13:41
Всі новини
Головне
Публікації
«Вільхівці» продовжили переможну серію, а «Ужгород» – безвиграшну
14:20
Одарка Долгош-Собко та Олена Кондратюк презентували творчий дует
13:07
У Перечині урочисто відзначили День працівників культури та 10-річчя «Цімборок»
10:55
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
«Фортеця Паланок»: у Генконсульстві Угорщини в Ужгороді відкрили виставку Ігоря Луценка
08:30
Всі Публікації
Фото
Відео