
17:07 5.032017
Пісний медово-грушевий пиріг
Цікаве
3329
Інгредієнти:
– 1 склянка цукру,
– 1 склянка води,
– 2 ст. ложки меду,
– 1 ч. ложка соди,
– 1 ч. ложка лимонної кислоти,
– 1/4 склянки подрібнених горіхів,
– 0,5 склянки олії,
– 1,5–2 склянки борошна,
– щіпка кориці або коріандру,
– приблизно 3–4 груші.
Спосіб приготувати:
Змішайте цукор з водою, влийте трохи олії, підігрійте й додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Всипте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна, і борошно. Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану. Груші почистіть, наріжте кубиками і додайте в тісто. Вилийте у форму. Випікайте 30–35 хвилин при 200°.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві за тиждень народилося 42 немовлят
12:31
Жителів Білок попереджають про відсутність водопостачання
12:14
На Хустщині нетверезий водій скоїв ДТП: травми отримали і він, і пасажир
11:52
У Берегові відбудеться «Осінній Берегсас»
11:29
В Ужгороді розгорнуто виставку «ТРОП», присвячену храмовому різьбленню українських Карпат
11:11
Юні тячівські гандболістки перемогли на міжнародних змаганнях
10:50
В Ужгороді влаштували Ходу чемпіонів
10:25
У Мукачеві чолові їздив напідпитку й скоїв ДТП
10:10
Стали відомі показники моніторингу повітря в Ужгороді
09:44
Протидія корупції та розкраданню бюджетних коштів – спільний пріоритет у діяльності правоохоронних органів Закарпаття
09:22
Всі новини
Головне
Публікації
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Угорська громада Закарпаття отримала понад 10 мільйонів форинтів на підтримку навчання
10:24
У Великоберезькому етнографічному музеї відкрили сезон святом збору винограду
18:53
Всі Публікації
Фото
Відео