
17:07 5.032017
Пісний медово-грушевий пиріг
Цікаве
3191
Інгредієнти:
– 1 склянка цукру,
– 1 склянка води,
– 2 ст. ложки меду,
– 1 ч. ложка соди,
– 1 ч. ложка лимонної кислоти,
– 1/4 склянки подрібнених горіхів,
– 0,5 склянки олії,
– 1,5–2 склянки борошна,
– щіпка кориці або коріандру,
– приблизно 3–4 груші.
Спосіб приготувати:
Змішайте цукор з водою, влийте трохи олії, підігрійте й додайте мед. Розмішайте, щоб цукор і мед розчинилися. Всипте соду, лимонну кислоту, корицю, горіхи, подрібнені до стану борошна, і борошно. Борошна потрібно стільки, щоб тісто нагадувало густу сметану. Груші почистіть, наріжте кубиками і додайте в тісто. Вилийте у форму. Випікайте 30–35 хвилин при 200°.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Всі новини
Головне
Публікації
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
Всі Публікації
Фото
Відео