6777
14:57 9.112016

Голубці з картоплею

Цікаве 1811

golubtsy32Інгредієнти:

– 400 г білокачанної капусти,

–  600 г картоплі,

– 340 г цибулі ріпчастої,

– 80 г сала,

– 1 яйце,

– 400 г відвару з капусти,

– сіль та перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Капусту (без качана) відварюють у підсоленій воді до напівготовності, відокремлюють листки, зрізають товсті прожилки.

Готують фарш, для якого труть картоплю, видавлюють з неї сік, додають пасеровану цибулю, сире яйце, солять, перчать і перемішують.

На лист капусти викладають фарш і загортають у рулетики, обсмажують на сковороді й перекладають у сотейник шарами. На кожен шар голубців кладуть пасеровану цибулю, доливають відвар з капусти і тушкують до готовності.

Готові голубці подають гарячими, зверху поливають пасерованою цибулею та нарізаними шматочками сала.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини