6777
14:57 9.112016

Голубці з картоплею

Цікаве 1860

golubtsy32Інгредієнти:

– 400 г білокачанної капусти,

–  600 г картоплі,

– 340 г цибулі ріпчастої,

– 80 г сала,

– 1 яйце,

– 400 г відвару з капусти,

– сіль та перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Капусту (без качана) відварюють у підсоленій воді до напівготовності, відокремлюють листки, зрізають товсті прожилки.

Готують фарш, для якого труть картоплю, видавлюють з неї сік, додають пасеровану цибулю, сире яйце, солять, перчать і перемішують.

На лист капусти викладають фарш і загортають у рулетики, обсмажують на сковороді й перекладають у сотейник шарами. На кожен шар голубців кладуть пасеровану цибулю, доливають відвар з капусти і тушкують до готовності.

Готові голубці подають гарячими, зверху поливають пасерованою цибулею та нарізаними шматочками сала.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини