42950
19:19 10.032024

Печінка у сирному соусі

Цікаве 26422

Інгредієнти:

– печінка яловича – 0,5 кг;

– плавлений сир – 150 г;

– ріпчаста цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– борошно пшеничне – 1 ст. л.;

– зелень – за смаком;

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.

Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки.

Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажувати на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.

Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.

Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві патрульні знайшли й повернули дитину матері
16:55
Відбулося відкриття меморіалу загиблим героям військової частини 3115 НГУ
16:30
На Закарпатті затримали двох «мандрівників», які мали намір незаконно потрапити за кордон
16:13
У Тячеві затримали чоловіка, який перебував у розшуку
15:54
В Ужгороді нагородили переможців Першого відкритого конкурсу юних органістів
15:40
На Ужгородщині відбулася урочиста церемонія відкриття навчального року Центру професійної освіти імені Еде Егана
15:26
Планові масові вибухи: мешканців Оноківської ТГ та Ужгородщини попереджають про роботи на кар’єрі
14:42
Місцевого чоловіка, який зник під час збору грибів, знайшли гірські рятувальники Тячівщини
14:29
Закарпатські гандболістки зійдуться в боротьбі з рівнянками
14:11
На Закарпатті судитимуть групу зловмисників, які ошукали волонтерів на понад 1,1 мільйона гривень
13:55
Всі новини
Головне