42950
19:19 10.032024

Печінка у сирному соусі

Цікаве 2811

Інгредієнти:

– печінка яловича – 0,5 кг;

– плавлений сир – 150 г;

– ріпчаста цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– борошно пшеничне – 1 ст. л.;

– зелень – за смаком;

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.

Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки.

Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажувати на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.

Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.

Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
Всі новини