42950
19:19 10.032024

Печінка у сирному соусі

Цікаве 12557

Інгредієнти:

– печінка яловича – 0,5 кг;

– плавлений сир – 150 г;

– ріпчаста цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– борошно пшеничне – 1 ст. л.;

– зелень – за смаком;

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.

Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки.

Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажувати на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.

Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.

Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Винуватець смертельної ДТП намагався втекти із Закарпаття
08:30
Всеукраїнський турнір із поул спорту та повітряної акробатики в Ужгороді зібрав понад 250 учасниць
19:59
В Ужгороді відбулися матчі 2 туру чемпіонату Закарпаття з баскетболу cеред чоловіків
18:50
У дитячій книгозбірні організували творчу зустріч з Мирославом Дочинцем
18:47
На Закарпатті горіла BMW
17:11
«Sounds of Chang. Створення безпечного простору в небезпечних місцях»: 5-денний тренінг в Ужгороді
17:03
У Мукачеві відкрили мурал, присвячений проблемі реєстрації народження дітей
16:49
Ужгород попрощався із загиблим Героєм Дмитром Даньком
16:32
Закарпатська митниця:  понад 17 млрд. грн. митних платежів, сплачених бізнесом та громадянами, скеровано в дохід держави
16:24
Закарпаття передало лазне-пральний комплекс одному з підрозділів Національної гвардії
15:22
Всі новини