42950
19:19 10.032024

Печінка у сирному соусі

Цікаве 24888

Інгредієнти:

– печінка яловича – 0,5 кг;

– плавлений сир – 150 г;

– ріпчаста цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– борошно пшеничне – 1 ст. л.;

– зелень – за смаком;

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.

Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки.

Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажувати на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.

Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.

Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Тарас Триндяк про реформування митниці і вплив на бізнес
19:54
До Дня Конституції України в Ужгороді провели змагання з пляжного волейболу
19:08
Ексклюзив: Іван Попович і Маріанна Сухолова заспівали дуетом та знімають відеокліп
18:04
У Мукачеві нетверезий водій без прав не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя
17:16
Масований обстріл України: є загиблі, поранені, у тому числі – діти
16:08
Мукачівець погрожував дружині, що в’є її ломиком, а хустянин, що застрелить
14:52
120 тисяч за переправлення: на Закарпатті затримали чергову групу ухилянтів
13:58
В Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Сергієм Гвоздецьким
13:00
В Ужгородському скансені відбулася культурно-мистецька акція «Етнічна палітра Закарпаття»
11:52
На Ужгородщині чоловік викинув у кювет мішок із шістьма цуценятами - його притягнули до відповідальності
11:01
Всі новини
Головне