42950
19:19 10.032024

Печінка у сирному соусі

Цікаве 26508

Інгредієнти:

– печінка яловича – 0,5 кг;

– плавлений сир – 150 г;

– ріпчаста цибуля – 1 шт.;

– морква – 1 шт.;

– борошно пшеничне – 1 ст. л.;

– зелень – за смаком;

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.

Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки.

Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажувати на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.

Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.

Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Ужгородщині сталася ДТП за участю легковиків: постраждали шестеро людей, серед них троє дітей
17:17
Впевнений старт юних ужгородських баскетболістів
16:51
На Закарпатті прикордонники затримали групу українців, які намагалися незаконно потрапити до Словаччини
16:31
У Виноградові ліквідували пожежу на складі районної лікарні
16:16
Виноградівщина втратила Героя: офіційно підтверджено загибель Івана Дорогого
15:54
На Мукачівщині рятувальники ліквідували пожежу в гаражі та запобігли перекиданню вогню на житловий будинок
15:35
У Берегові відбувся масштабний тенісний турнір: перемоги, емоції та підтримка ЗСУ
15:14
У Мукачеві за тиждень оштрафували 336 водіїв за порушення правил паркування
14:50
У селі Іза запроваджують посилені протиепідемічні заходи через спалах вірусного гепатиту А
14:26
У Берегові відкрили виставку про греко-католицьку церкву
14:04
Всі новини