Печінка у сирному соусі
Інгредієнти:
– печінка яловича – 0,5 кг;
– плавлений сир – 150 г;
– ріпчаста цибуля – 1 шт.;
– морква – 1 шт.;
– борошно пшеничне – 1 ст. л.;
– зелень – за смаком;
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю очистити і дрібно нарізати, моркву натерти на дрібній тертці.
Печінку акуратно промити, видалити зайві плівки та нарізати на невеликі поздовжні шматочки.
Цибулю, моркву та печінку викласти на сковороду і, постійно помішуючи, обсмажувати на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин.
Додати сіль, спеції, столову ложку борошна і добре перемішати, а потім влити склянку води. Коли вода закипить, викласти шматочки плавленого сиру і, не забуваючи помішувати, дочекатися повного розчинення.
Готову печінку посипати свіжою зеленню та подавати до столу.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися