33261
10:00 10.032024

Гороскоп (11 – 17 березня)

Цікаве 892

ОВЕН

Нестримне прагнення до успiху може в недалекому майбутньому принести гiднi результати.  Але вам доведеться зробити вибiр мiж приємним i необхiдним. А от на жiнок-Овнiв чекає знайомство або зустрiч, яка може стати причиною порушення їхнього душевного спокою i рiвноваги.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для сiмейних стосунків, зачаття, втiлення творчих задумiв. Багато Тельцiв будуть старанно пiклуватися про виконання своїх нагальних обов’язкiв, займатися наведенням ладу, налагодженням рiзних речей i механiзмiв, допомагати в подоланнi емоцiйних або ментальних криз людям із близького оточення. 

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сповнений надiй, бiльшостi з яких судиться здiйснитися. Але радуватиме й усвiдомлення, що ви прокладаєте шлях до майбутнього. Водночас доведеться згаяти час i сили на вирiшення вiдкладених проблем з оточуючими, переглянути плани. Свiжi iдеї або нестандартнi рiшення здатнi принести вагомий результат.

РАК

Тиждень випробування i перевiрки на мiцнiсть. Раки можуть опинитися в новiй ситуацiї, але, можливо, зорiєнтуються легко. Завдяки поєднанню збiльшеної iнтуїцiї з тверезим розрахунком можливi успiхи у мистецтвi, особистому i дiловому життi. Тиждень iлюзiй, обману i провокацiй. 

ЛЕВ

Прекрасний тиждень для любовi, шлюбу. Вiрогiднi масове натхнення, одностайнiсть.  Чоловiкам пощастить бiльше. Хороша звiстка може зняти напругу. Тиждень невдалий для жiнок, що обіймають керiвнi посади. Можливо, не вдасться впоратися з  проблемами, якi в недавньому минулому здавалися вирiшуваними.

ДIВА

Цей тиждень несе із собою труднощi у спiлкуваннi або побутовий клопiт. Вважається, що цей тиждень сприятливий для боротьби з пристрастями. Перiод пройде пiд знаком милосердя, любовi i прощення. Слушний час для заняття спортом, фiзичними вправами, спiлкування, укладення шлюбу, зачаття.

ТЕРЕЗИ

Тиждень позначений гармонiєю, рiвновагою i справедливiстю. Проте iдилiчний спокiй не приведе до застою думок i вiдчуттiв. Фiнансове становище матиме тенденцiю до стабiлiзацiї. Особисте життя може бути спокiйним – середина тижня налаштує на встановлення внутрiшньої рiвноваги i гармонiї з навколишнiм свiтом.

СКОРПIОН

Цей тиждень може бути сприятливий для реалiзацiї бажань. Скорпiони мають розвинену iнтуїцiю, вони залишаться зовнi спокiйними i байдужими, але їхнi почуття будуть загостренi i схильнi до частих коливань. У натхненних людей вiрогiднi прозрiння, якi їм не вдасться донести до однодумцiв.

СТРIЛЕЦЬ

Сприятливий тиждень для вiдвiдування нових мiсць, звернень до органів влади, до громадських установ. Зiрки обiцяють успiх у професiйній дiяльностi. Захопленiсть справою i вмiння рацiонально розподiляти час позитивно позначаться на результатах роботи i викличуть пошану в оточуючих. 

КОЗЕРIГ

Тиждень може принести Козерогам суперечливi подiї, думки, вчинки. Активнi дiї допоможуть досягти успiху у фiнансових справах, проте через необачнiсть Козероги ризикують втратити значну суму. Тиждень припускає отримання нових джерел енергiї, виконання бажань, взаємодопомогу. 

ВОДОЛIЙ

Тиждень пробудження внутрiшнiх духовних сил, початку нових справ. Сприятливий для самоосвiти, усвiдомлення iстин, вивчення ремесел. Водолiї можуть бути залученi в дiяльнiсть щодо впорядкування будинку – ремонт або початок будiвництва. Хороший тиждень для колективної роботи,  активного вiдпочинку. 

РИБИ

Суперечливий тиждень. Бажання вiдгородитися, вiдiйти вiд мирської суєти i усамiтнитися спричинить  вiдчуження i проблеми особистого характеру. Друга половина тижня може ускладнитися непорозумiннями. Тиждень припускає розчарування. Вiрогiднi непорозумiння з представниками влади.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Всі новини