
17:28 11.032024
Глазурована морква
Цікаве 20155

Інгредієнти:
– морква – 700 г;
– масло вершкове – 1 ст. л.;
– цукор коричневий – 1 ст. л.;
– вода – 120 мл;
– сіль – 0,5 ч. л.;
– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.
Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.
Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.
Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
Додайте перець та порубану петрушку.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Минай» з перемоги стартував у весняній частині сезону
17:35
Спілка закарпатських угорських студентів та молодих дослідників провела вебінар з популяризації науки
17:17
На Закарпатті тривають моніторингові візити з питань інфекційного контролю
16:38
Для зручності туристів створено карту сакур Ужгорода
16:15
Найбільшому забудовнику Закарпаття обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі понад 4,5 млн грн
15:51
У Хусті відбувся Khust Half Marathon
14:04
Закарпатцям нагадали про відповідальність за неправдивий виклик екстрених служб
13:29
В УжНУ провели тренінг з першої домедичної допомоги
12:21
Прикордонники виявили потопельника у Тисі
11:37
В Ужгороді триває відкритий чемпіонат міста зі спортивного орієнтування «Uzhhorod Open-2025»
10:17
Всі новини Головне
Публікації
«Минай» з перемоги стартував у весняній частині сезону
17:35
У найхолоднішу високогірну частину Закарпаття вже теж повернулися лелеки
17:37
У Хусті відкрилася виставка 25 художників із різних міст України
11:05
Міжнародна науково-практична конференція відбулася в Берегові
14:41
У Берегові відкрилася весняна виставка Товариства угорських митців Закарпаття
08:45
Всі Публікації Фото
Відео