
17:28 11.032024
Глазурована морква
Цікаве 24791

Інгредієнти:
– морква – 700 г;
– масло вершкове – 1 ст. л.;
– цукор коричневий – 1 ст. л.;
– вода – 120 мл;
– сіль – 0,5 ч. л.;
– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.
Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.
Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.
Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
Додайте перець та порубану петрушку.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Закарпатський народний хор знову побував за кордоном із культурно-дипломатичною місією
08:45
На Мукачівщині перевіряли дитячі оздоровчі заклади
08:45
Книга замість психолога. Закарпатці лікуються читанням
08:30
Тарас Триндяк про реформування митниці і вплив на бізнес
19:54
До Дня Конституції України в Ужгороді провели змагання з пляжного волейболу
19:08
Ексклюзив: Іван Попович і Маріанна Сухолова заспівали дуетом та знімають відеокліп
18:04
У Мукачеві нетверезий водій без прав не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя
17:16
Масований обстріл України: є загиблі, поранені, у тому числі – діти
16:08
Мукачівець погрожував дружині, що в’є її ломиком, а хустянин, що застрелить
14:52
120 тисяч за переправлення: на Закарпатті затримали чергову групу ухилянтів
13:58
Всі новини Головне
Публікації
Книга замість психолога. Закарпатці лікуються читанням
08:30
Мукачівець погрожував дружині, що в’є її ломиком, а хустянин, що застрелить
14:52
У Берегові провели Тиждень творчості імені Анни Горват
09:18
В Ужгороді урочисто підняли Державний прапор до Дня Конституції України
14:41
Закарпатець привітався «Слава Ісусу Христу!» і мало не поплатився за це життям
13:57
Всі Публікації Фото
Відео