
17:28 11.032024
Глазурована морква
Цікаве
25694

Інгредієнти:
– морква – 700 г;
– масло вершкове – 1 ст. л.;
– цукор коричневий – 1 ст. л.;
– вода – 120 мл;
– сіль – 0,5 ч. л.;
– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.
Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.
Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.
Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
Додайте перець та порубану петрушку.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Мирослав Пацкан - жодного неправомірного тиску з боку правоохоронців на законний, чесний бізнес в регіоні не буде
18:19
На Закарпатті затримали чергового переправника
14:56
3-5 вересня в Ужгороді відбудеться ІІІ Всеукраїнський форум міської мобільності-2025 - Uzhhorod Urban Mobility Forum 2025
14:44
На Тячівщині затримали місцевого жителя за підозрою у замаху на вбивство сусіда
13:51
У Берегові завершилася XXIV Закарпатська літня педагогічна академія імені Кельчеї
13:27
Оформлення ДТП без поліції: все про європротокол
12:21
Ужгородське «Совине гніздо» продовжує допомагати переселенцям. Фото
11:33
Греко-католицька парафія села Дубриничі відзначила храмове свято
10:23
В Ужгородському замку виготовляли листівки для воїнів
17:47
У Берегові відбулася 51-а сесія міської ради
17:23
Всі новини
Головне
Публікації
У Берегові завершилася XXIV Закарпатська літня педагогічна академія імені Кельчеї
13:27
Вдарив жінку дверима так, що посипалося скло. Закарпатець знущався над дружиною
15:47
В Ужгороді пара збоченців змушували свиню та собаку до інтиму
14:35
Які зміни з осені чекають на закарпатців
12:45
В Ужгороді вже продають домашній виноград
17:00
Всі Публікації
Фото
Відео