42953
17:28 11.032024

Глазурована морква

Цікаве 22588

Інгредієнти:

– морква – 700 г;

– масло вершкове – 1 ст. л.;

– цукор коричневий – 1 ст. л.;

– вода – 120 мл;

– сіль – 0,5 ч. л.;

– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.

Спосіб приготування

У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.

Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.

Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.

Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.

Додайте перець та порубану петрушку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві видали 16 посвідчень батьків та 31 посвідчень дітей з багатодітної родини
10:55
Майбутнє потрібно планувати – угорсько-український молодіжний саміт в Будапешті
10:33
В Ужгороді через ремонтні роботи буде ускладнено рух на кількох вулицях
10:06
У Перечині товариство відшкодує 14,7 млн грн за забруднення ґрунтів
10:04
ВИЙШОВ № 607 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
В Ужгороді особи з інвалідністю змагалися на відкритому обласному турнірі із шахів і шашок
09:47
На кордоні у закарпатця вилучили бронзовий дзвін вагою понад 140 кг російського виробництва
09:22
Закарпатські команди хлопців і дівчат 2011 року народження змагалися в обласній баскетбольній лізі
09:00
Завищення вартості житла для дитини-сироти – на Ужгородщині прокуратура через суд повертає надмірно сплачені кошти
08:45
В Ужгороді провели громадські обговорення щодо реформи старшої школи
08:30
Всі новини
Головне