42953
17:28 11.032024

Глазурована морква

Цікаве 6886

Інгредієнти:

– морква – 700 г;

– масло вершкове – 1 ст. л.;

– цукор коричневий – 1 ст. л.;

– вода – 120 мл;

– сіль – 0,5 ч. л.;

– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.

Спосіб приготування

У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.

Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.

Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.

Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.

Додайте перець та порубану петрушку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах