17:28 11.032024
Глазурована морква
Цікаве 11975
Інгредієнти:
– морква – 700 г;
– масло вершкове – 1 ст. л.;
– цукор коричневий – 1 ст. л.;
– вода – 120 мл;
– сіль – 0,5 ч. л.;
– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.
Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.
Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.
Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
Додайте перець та порубану петрушку.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Екоакція «Ужгород за чисте довкілля»
19:01
Школярів звільнили від проходження ДПА у 2025 році
17:24
Харків’янка почала на Закарпатті виготовляти чайні будиночки
16:26
У лісі на Закарпатті виявили ухилянта з Одеси
15:38
Мукачівські боксери вибороли срібні медалі на Чемпіонаті України
15:31
Масштабна вирубка лісу: поліція Закарпаття затримала групу «чорних лісорубів»
15:13
По вулиці Данила Галицького у Мукачеві частково перекритий рух автомобілів
14:58
Сьогодні Мукачево прощається із 47-річним захисником України Сергієм Суханом
14:51
ЖФК «Минай» – «Рух» (Львів) – 7:0
14:20
Ужгородці Марії Мартин виповнилося 100 років
13:20
Всі новини Головне
Публікації
У хустянки вдома живе сова Ліда
17:02
Закарпаття прийняло всеукраїнські легкоатлетичні змагання
10:39
«Минай» не зумів зберегти переможний результат
14:38
На Закарпатті набуває популярності грибний туризм
08:45
Час квасити капусту, а ціни на Закарпатті б’ють рекорди
17:25
Всі Публікації Фото
Відео