42953
17:28 11.032024

Глазурована морква

Цікаве 2652

Інгредієнти:

– морква – 700 г;

– масло вершкове – 1 ст. л.;

– цукор коричневий – 1 ст. л.;

– вода – 120 мл;

– сіль – 0,5 ч. л.;

– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.

Спосіб приготування

У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.

Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.

Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.

Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.

Додайте перець та порубану петрушку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Всі новини