17:28 11.032024
Глазурована морква
Цікаве
16295
Інгредієнти:
– морква – 700 г;
– масло вершкове – 1 ст. л.;
– цукор коричневий – 1 ст. л.;
– вода – 120 мл;
– сіль – 0,5 ч. л.;
– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.
Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.
Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.
Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.
Додайте перець та порубану петрушку.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Стало відомо про загибель двох захисників із Виноградівщини
17:56
Де на Закарпатті відключатимуть електроенергію. ГРАФІК
16:26
Стали відомі деталі загибелі молодої лікарки на курорті Драгобрат
15:44
В Ужгороді за рік інспекторами з паркування було накладено більше 7 млн грн штрафів
15:31
Захист інтересів закарпатських угорців і надалі важливий – Лівія Балог
14:46
Закарпатців попереджають про туман та ожеледицю
12:56
Завтра в Ужгороді попрощаються із захисником Валерієм Маковським
12:24
Юні ужгородські баскетболісти цілеспрямовано крокують до п’єдесталу пошани
12:09
Гороскоп (20 – 26 січня)
10:00
Дівчина загинула під час відпочинку на Драгобраті
09:29
Всі новини
Головне
Публікації
Захист інтересів закарпатських угорців і надалі важливий – Лівія Балог
14:46
Юні ужгородські баскетболісти цілеспрямовано крокують до п’єдесталу пошани
12:09
Стипендіатами дослідницької програми ім. Ілоні Зріні стали 32 особи
08:55
Таланти класичної музики Закарпаття візьмуть участь у міжнародному конкурсі в Будапешті
15:43
Скільки грошей на місяць витрачає закарпатська родина
11:21
Всі Публікації
Фото
Відео