42953
17:28 11.032024

Глазурована морква

Цікаве 24052

Інгредієнти:

– морква – 700 г;

– масло вершкове – 1 ст. л.;

– цукор коричневий – 1 ст. л.;

– вода – 120 мл;

– сіль – 0,5 ч. л.;

– мускатний горіх, чебрець, перець мелений – за смаком.

Спосіб приготування

У сотейнику розігрійте вершкове масло, цукор, сіль та воду.

Моркву наріжте середніми кубиками або соломкою та додайте у сотейник.

Підсмажуйте моркву, поки рідина не закипить. Потім закрийте кришкою сотейник, зробіть маленький вогонь і тушкуйте страву 8 хвилин.

Зніміть кришку і дайте воді повністю википіти, щоб морква стала карамелізованою.

Додайте перець та порубану петрушку.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В селі Концово на Ужгородщині сталася пожежа в надвірній споруді
17:43
На Мукачівщині чоловік встромив ножа у живіт співмешканки, обікрав її та втік
17:13
Фінал змагань зі спортивного орієнтування в межах проєкту «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги»
16:59
Хустянка плете килимки… із ганчірок
16:47
На Берегівщині повідомлено про підозру архітектору, який пошкодив пам’ятку архітектури «Костел Іоанна Хрестителя» ХІІІ–ХV ст.
16:25
Інклюзивній майстерні-кавʼярні «Янгол» в Ужгороді вже рік
16:20
Шахраї від імені податкової розсилають листи для нібито залучення коштів на потреби ЗСУ
15:21
26 правопорушень на 104 млн грн – результат взаємодії закарпатських митників із зарубіжними колегами
15:11
На Рахівщині оперативно розшукали зниклого дев’ятирічного хлопчика
14:38
На Закарпатті судитимуть завідуючу пологового відділення районної лікарні, з вини якої померла породілля
14:18
Всі новини
Головне