14:25 31.052017
Галушки картопляні
Цікаве
1951
Інгредієнти:
– картопля – 500 г,
– яйця – 2 шт.,
– олія соняшникова – 1 ч. л.,
– масло вершкове – 2 ст. л.,
– борошно пшеничне – 1 дес. л.,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Картоплю очищуємо й відварюємо до готовності в підсоленій воді. Товчемо та протираємо до консистенції однорідного пюре.
До злегка охолодженого картопляного пюре додаємо яйця й борошно, за необхідності солимо. Усе гарно вимішуємо та формуємо з тіста невеличкі галушки.
Варимо їх у солоному окропі 8 хвилин. Подавати такі галушки до столу можна як окрему страву, приправивши її шкварками, смаженою цибулею та/або свіжою зеленню, чи як гарнір до бульйону.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
В Ужгороді різко подешевшала рання капуста
11:24
На Хустщині під час земляних робіт виявили кілька мінометних мін
10:52
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
У Мукачеві перевіряли, як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
09:37
Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу
09:18
Всі новини
Головне
Публікації
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
На Закарпатті стартував Всесвітній тиждень імунізації
16:14
В Ужгороді відбувся концерт Івана Поповича з нагоди його 50-річчя творчої діяльності
11:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
Всі Публікації
Фото
Відео