39609
12:30 5.072022

Соус із вишні

Цікаве 129868

Інгредієнти:

– вишні без кісточок (свіжі чи заморожені) – 100 г,

– американська гірчиця – 1 ст. л.,

– оливкова олія – 5–6 ст. л.,

– рідкий мед – 1 ч. л.,

– дрібка солі.

Спосіб приготування

Якщо ви готуєте соус зі свіжих вишень, помийте їх та очистіть від кісточок за допомогою шпильки чи спеціального приладу. Якщо ж у вас заморожені ягоди без кісточок, заздалегідь викладіть їх у миску та залишіть на певний час. Сік, який утвориться, зливати не потрібно, використайте його в приготуванні соусу.

Очищену свіжу чи розморожену вишню викладіть у чашу занурювального блендера разом із соком, що утворився. Додайте американську гірчицю та добре все перебийте.

Щоб у вас не вийшла занадто густа консистенція соусу, надалі збивайте суміш віничком. Поступово тонкою цівкою влийте в чашу оливкову олію, не перестаючи збивати.

Наприкінці додайте рідкий мед та дрібку солі. Ще раз перемішайте віничком. Використовуйте соус одразу або зберігайте в холодильнику не більше двох діб.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах