36919
10:00 8.082021

Гороскоп (9 серпня – 15 серпня)

Цікаве 7979

ОВЕН

Не варто будувати надмірно грандіозних планів, для вас буде набагато краще поки трохи відпочити і зібратися із силами. Ваша енергія і натиск гарантують успіх у багатьох справах. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Успішно пройдуть ділові переговори, які дозволять стабілізувати рівень вашого добробуту. На роботі краще не проявляти зайвої ініціативи, це може викликати тільки заздрість. У вихідні вам навряд чи вдасться довго всидіти на одному місці. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ

У вас накопичилося вже стільки важливих справ і невирішених проблем, що пора б зайнятися їх вирішенням. Але не намагайтеся зробити все відразу. У вихідні вашим основним завданням буде опинитися в потрібний час у потрібному місці. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

РАК

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного, пам’ятайте, що від добра добра не шукають. Ви можете стати об’єктом службової інтриги. Вам захочеться отримати все й терміново. У вихідні дітям знадобиться підтримка і турбота. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ЛЕВ

Гарний час для зміни роботи. Тож постарайтеся завершити розпочаті справи, це дозволить уникнути непорозумінь і неприємностей. Можлива конфліктна ситуація з грошима. Виділіть більше уваги відпочинку, постарайтеся частіше бувати за містом. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – середа.

ДІВА

Присутній ризик надлишкової інтелектуальної активності. Стримайте політ фантазії. Можуть виникнути проблеми з пунктуальністю. В спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння і постаратися уникнути конфліктів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ

Сміливо втілюйте задуми в життя. Вам випаде чудовий шанс поглянути на себе збоку. Спробуйте об’єктивно сприймати критику на роботі й виправити помилки. У вихідні інтуїція й природне благородство допоможуть уникнути помилок. Сприятливий день – вівторок, несприятливий  – четвер.

СКОРПІОН

Прийміть допомогу колег, вона виявиться досить доречною. Ви відчуєте раптову зміну ритму – замість напруги прийде легкість і відкриється друге дихання. У вихідні можуть розкритися цікаві таємниці вашого давнього минулого. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

СТРІЛЕЦЬ

Необачні вчинки можуть мати небажані наслідки, тому будьте уважними та обережними і на роботі, і вдома. Не втрачайте самовладання. Швидке прийняття рішень принесе несподівано позитивні результати. У вихідні близькі можуть зажадати пильної уваги. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.

КОЗЕРІГ

Близькі допоможуть побачити сприятливі можливості. Вашою прикрасою стане скромність, що дозволить уникнути промахів у роботі. У вихідні краще зайняти вичікувальну позицію і бути готовим до компромісів, що дозволить прорватися вперед. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ

Ви будете спілкуватися з малознайомими людьми. Всі досягнення мають цінність, але їх доведеться  захищати. Варто порадіти тому, що нічого раптового і непередбаченого не відбувається. У вихідні до вас можуть приїхати далекі родичі. Сприятливий день – середа, несприятливий день – четвер.

РИБИ

Замисливши що-небудь серйозне, не поспішайте щедро рекламувати це оточуючим. Зачекайте, поки ваш задум придбає реальні риси, і тоді успіх вам забезпечений. Постарайтеся не вередувати і не встрявати в сварки з оточуючими. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Знайти роботу із зарплатою понад 12 тисяч гривень допоможуть у Закарпатській обласній службі зайнятості
12:19
24 рулони незадекларованої імпортної плівки для ламінування опинилися на складі Закарпатської митниці
11:55
У суботу «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»
11:39
В Ужгороді різко подешевшала рання капуста
11:24
На Хустщині під час земляних робіт виявили кілька мінометних мін
10:52
На Закарпатті збирають перші білі гриби
10:34
У Мукачеві перевіряли, як паркуються на місцях для водіїв з інвалідністю
09:37
Студенти Ужгородського національного університету завітали до прикордонного підрозділу
09:18
Із 20 до 27 квітня тривають профілактичні заходи з боротьби з торгівлею людьми
09:00
Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України провів зустріч із закарпатськими перевізниками
08:45
Всі новини