33261
10:00 8.042024

Гороскоп (8 – 14 квітня)

Цікаве 497

ОВЕН

Нестримне прагнення до успiху може в майбутньому принести найактивнiшим i найдiяльнiшим Овнам гiднi результати. У результатi доведеться зробити вибiр мiж приємним i необхiдним. На жiнок-Овнiв чекає знайомство або зустрiч, яка може стати причиною порушення душевного спокою.

ТІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для любовi, зачаття, втiлення творчих задумiв. Тiльцi будуть займатися наведенням ладу, допомагати в подоланнi емоцiйних або ментальних криз людям із близького оточення. Тиждень внутрiшньої волi, осяяння, радостi буття. Все сприятиме зростанню значущостi й авторитету. 

БЛИЗНЮКИ

Близнюкiв-iдеалiстiв бiльше радуватиме усвiдомлення того, що вони прокладають шлях до майбутнього. Тиждень подвiйний. Ймовiрно, Близнюкам доведеться згаяти час i сили на вирiшення вiдкладених проблем, переглянути плани. Свiжi iдеї або нестандартнi рiшення здатнi принести вагомий результат.

РАК

Тиждень перевiрки на мiцнiсть. Мислення, вiдчуття, вчинки проявлятимуться сильно i гармонiйно. Раки можуть опинитися в новiй ситуацiї, але, можливо, зорiєнтуються вони легко. Завдяки поєднанню збiльшеної iнтуїцiї з тверезим розрахунком можливi успiхи у мистецтвi, особистому i дiловому життi. 

ЛЕВ

Сприятливi новi довгостроковi програми i рiшення. Чоловiкам пощастить бiльше. Хороша звiстка може зняти напругу. Тиждень особливо невдалий для жiнок, що займають керiвнi посади. Можливо, не вдасться впоратися з деякими проблемами, якi в недавньому минулому здавалися вирiшуваними.

ДІВА

Цей тиждень несе труднощi у спiлкуваннi або побутовий клопiт. Вважається, що цей період дуже сприятливий для боротьби з пристрастями. Пройде він пiд знаком милосердя, любовi i прощення. Хороший час для заняття спортом, фiзичними вправами, спiлкування, укладення шлюбу, зачаття.

ТЕРЕЗИ

Тиждень сповнений гармонiєю, рiвновагою i справедливiстю. Проте iдилiчний спокiй не приведе вас до застою думок i вiдчуттiв. Фiнансове становище матиме тенденцiю до стабiлiзацiї. Особисте життя може бути спокiйним – можливе встановлення внутрiшньої рiвноваги й гармонiї з навколишнiм свiтом.

СКОРПІОН

Зберiгаються тенденцiї попереднього тижня. Скорпiони мають доволі розвинену iнтуїцiю, вони залишаться зовнi спокiйними i байдужими, але їхнi почуття будуть загостренi i схильнi до частих коливань. У натхненних людей вiрогiднi прозрiння, якi їм не вдасться донести до однодумцiв. 

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий тиждень для подорожей, звернення до органiв влади, до громадських установ. Зiрки обiцяють успiх у сферi професiйної дiяльностi. А ще вмiння рацiонально розподiляти час позитивно позначиться на результатах роботи. Але в особистому життi вiрогiднi розчарування. 

КОЗЕРІГ

Тиждень може принести суперечливi подiї, вчинки. Активнi дiї допоможуть досягти успiху, проте через необачнiсть Козероги ризикують втратити значну суму. Тиждень припускає отримання нових джерел енергiї, виконання бажань, взаємодопомогу. Сприятливi покупки, придбання майна, будiвництво, ремонт.

ВОДОЛІЙ

Тиждень пробудження внутрiшнiх духовних сил, початку нових справ. Сприятливий для самоосвiти, усвiдомлення iстин, вивчення ремесел. Хороший тиждень для колективної роботи, спiльних заходiв, активного вiдпочинку. Позначиться втома, накопичена за минулий тиждень. Емоцiйний стан може бути нестiйким.

РИБИ

Бажання вiдiйти вiд мирської суєти спричинить проблеми особистого характеру. Друга половина тижня може ускладнитися непорозумiннями. Цей час припускає розчарування. До кiнця мiсяця у багатьох з’являться бажання, про якi вони тепер i не пiдозрюють. Вiрогiднi також непорозумiння з представниками влади. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах