35738
10:00 15.042024

Гороскоп (15 – 21 квітня)

Цікаве 2185

ОВЕН

Овни можуть почати переговори з партнерами, які завершаться несподіваними результатами. Можливі домовленості з кимось із давніх знайомих, які займають важливе становище у суспільстві. Службовцям не варто розраховувати на підвищення, але у фінансовому сенсі нейтральний період, може навіть відбудуться деякі поліпшення.

ТЕЛЕЦЬ

Події сприяють духовному зростанню.  Якщо ви вкладалися повністю у свою роботу, йтиметься про підвищення на посаді або про значне розширення повноважень. У повітрі витають важливі зміни, але вони виходять ізсередини у вигляді імпульсу, гострого бажання революційних змін.

БЛИЗНЯТА

Грошей стає більше, крім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення старих боргів, підприємцям – на вигідні інвестиції. У коханні та сімейному житті все не так просто. Прекрасна можливість влаштувати своє життя з’явиться у людей самотніх та розчарованих у колишніх прихильностях.

РАК

Імовірність доленосної зустрічі висока, особливо якщо поїдете в подорож. Закохані зі стажем зможуть зміцнити стосунки, наприклад, серйозніше поставитися до свого майбутнього, подумати про шлюб чи спільне проживання.  Ви можете почуватися не дуже впевнено, проте до захворювань справа не дійде.

ЛЕВ

В особистому житті відбудуться важливі події. Також це час скрупульозної роботи.   Звертайте увагу на найдрібніші деталі. Професійно активним людям доведеться займатися складною рутинною роботою. У фінансовому плані період – нейтральний. Великих прибутків не передбачається, не буде і витрат.

ДІВА

Багато хто вкотре займеться складними питаннями, пов’язаними з придбанням житла, його зміною, оформленням іпотеки, ремонтом та ін. У разі проблем на роботі або зі здоров’ям можете розраховувати на свого партнера. Складні стосунки із найближчими родичами поступово врегулюються.

ТЕРЕЗИ

Період більше підходить для закриття «хвостів», а не для починань. Хтось зробить зміну до структури свого господарства. Це може бути складання графіків, підбір персоналу, здавання звітів та багато іншого.  Підприємцям доведеться звернутися до давніх друзів, щоби вирішити проблеми з документами.

СКОРПІОН

Ваш потенціал помітно збільшиться, і навіть ті, хто страждає на хронічні недуги, швидко одужають, що дасть можливість зайнятися давніми  справами. У цей період реальні нові пропозиції, які можуть дещо пожвавити бізнес, який починає згасати. Вдалими будуть угоди з іноземними партнерами. 

СТРІЛЕЦЬ

Напружена щоденна праця забирає багато часу, а тому на особисте життя його може й не вистачати. Сімейним варто зайнятися вихованням дітей, допомогою батькам. Вам може пощастити зустріти цікаву людину в колі спільних знайомих, цілком можливо, що вона стане вашою справжньою долею.

КОЗОРІГ

Подружжя, що розсварилося в минулому, може подумати про примирення, і в цьому йому допоможуть друзі, хтось із рідні або спільні діти. А якщо у вас немає бажання наступати на ті самі граблі, то можна обговорити прийнятні умови розлучення.  У бізнесі спостерігатиметься певна невизначеність. 

ВОДОЛІЙ

Активізуються зв’язки з колегами з інших міст чи країн, можливе відновлення перерваної співпраці, вдале відрядження. Можна розраховувати на підтримку партнерів у справі та отримання кредиту на досить вигідних умовах. Якщо ви молодята, можлива напруга через фінансові питання. 

РИБИ

Фінансова ситуація буде стабільною. Якщо хочете переглянути умови недавніх угод, що не влаштовують вас, саме час цим зайнятися. Опоненти підуть на компроміс. З одного боку, хочеться видихнути після складного періоду, водночас нові пропозиції та шанс заробити змусять облишити думки про відпустку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах