36951
15:44 8.082021

Лимонне морозиво

Цікаве 7502

Інгредієнти:

– молоко – 300 мл;

– вершки 33% – 300 мл;

– цукор – 100 г;

– жовтки – 3 шт.;

– сік лимона – 80 г;

– цедра лимона – 20 г.

Спосіб приготування

Закип’ятити молоко і дати йому охолонути, яєчні жовтки відокремити від білків, а від лимона відокремити цедру та вичавити сік, додавши цукор.

У солодку лимонну суміш влити молоко, додати жовтки, нагріти до кипіння і кип’ятити 4-5 хвилин, постійно помішуючи.

Збити вершки і з’єднати їх з охолодженою молочно-лимонною сумішшю.

Вилити у форму, поставити у морозильну камеру, через годину дістати і перемішати віночком або збити міксером, поставити заморожуватися.

А через годину перемішування повторити і залишити у морозильнику до повної готовності ще на 6 годин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
До відома громадян, які планують закордонні поїздки до Румунії через пункт пропуску «Солотвино»
11:10
Мукачево планує припинити видачу дозволів на земляні роботи до весни
10:48
В Ужгороді відкрили меморіальну дошку Степану Баллі
10:29
Рятувальники провели навчання у другій з двох висотних будівель Ужгорода
10:11
На Закарпатті викрито чергову схему ухилення від мобілізації – серед підозрюваних посадовці, медики та експравоохоронці
09:38
Мукачівський музикант і композитор Мирослав Екман представив другу концертну програму «Спектри української фортепіанної музики»
09:22
Закарпатцям рекомендують скористатися відсутністю черг та заздалегідь подбати про документи
09:00
У Ясінянській громаді проведено захід до Дня Гідності та Свободи
08:45
У Мукачеві 55 сімей опікунів та піклувальників виховують 63 дитини
08:30
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Всі новини