31907
14:22 17.052020

Вершкові сінабони

Цікаве 8270

Інгредієнти

для тіста: ⠀

– 535 г борошна,

– 10 г сухих дріжджів (свіжих 22),

– 2 яйця,

– 250 мл молока,

– 85 г вершкового масла,

– 135 г цукру,

– 5 г солі;

для начинки:

– 200 г білого або коричневого цукру,

– 25–30 г кориці,

– 90 г вершкового масла;

для крему:

– 200 г вершкового сиру,

– 150 г вершків 33%,

– 100 г цукрової пудри,

– 1 ст. л. лимонного соку.

Спосіб приготування

У тепле молоко додаємо кілька чайних ложок цукру, всипаємо дріжджі, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. ⠀

Борошно, сіль та цукор, що залишився, з’єднуємо в окремій мисці. Додаємо сухі інгредієнти, розтоплене вершкове масло, яйця та молоко з дріжджами. Замішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути (можна додати ще трохи борошна).

Окремо робимо начинку: змішуємо цукор і корицю.

Коли тісто постоїть, розкачуємо його прямокутним пластом і добре змащуємо вершковим маслом кімнатної температури. Зверху посипаємо цукром з корицею.

Скручуємо в рулет і ділимо на 12 шматочків. Викладаємо їх на деко й залишаємо на 30 хвилин підійти.

Поміщаємо сіннабони в духовку, розігріту до 200 ºС, на 30 хвилин. 

Поки вони печуться, готуємо крем. Для цього потрібно збити всі інгредієнти.

Виймаємо сіннабони, даємо їм охолонути і прикрашаємо зверху кремом.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах