31003
13:38 5.032020

Сочевичний суп із кінзою

Цікаве 3193

Інгредієнти:

– 100 г сочевиці,

– 40 г цибулі-порей,

– 50 г моркви,

– 1 ч. л. лимонного соку,

– 150 мл томатного соку,

– 500 мл води,

– часник,

– кінза,

– перець чилі,

– паприка,

– 1 ст. л. соняшникової олії.

Спосіб приготування

Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. Обсмажте в сотейнику овочі, поки цибуля не стане м’якою. Додайте сочевицю й смажте ще 1 хвилину. Додайте томатний сік та воду, доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці (15–20 хвилин).

Коли сочевиця буде готова, перебийте суп блендером до однорідного стану, додайте за смаком сіль, сік лимона, паприку, кінзу і трохи перемішайте.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Як готується Ужгородщина до зими: ці та інші питання були вирішені на міжвідомчій нараді
14:44
На Закарпатті відбулася зустріч Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини із Єпископом Закарпатської Реформатської Церкви
14:24
Учні та вчителі із Балаклійської громади перебувають на відпочинку на Рахівщині
14:04
У Нижньоворітській ОТГ медики «швидкої» зуміли врятувати життя пацієнтки
13:43
«Закарпаттяобленерго» попереджає про можливість виникнення пожеж при недотриманні правил улаштування електроустановок
13:23
В Ужгороді завтра попрощаються із захисником Павлом Білецьким
13:03
В Ужгороді завдяки записці очевидця патрульні вийшли на водія-втікача
12:47
На митному посту «Дякове» вилучили сигарети та мікроавтобус вартістю понад 900 тис. грн
12:22
На Закарпатті розпочався сезон збору осінніх дарів лісу: грибники радіють леґінчукам і продають їх дорожче
12:00
На Рахівщині викрили схему переправлення ухилянтів до Румунії
11:39
Всі новини
Головне