
13:38 5.032020
Сочевичний суп із кінзою
Цікаве
3146
Інгредієнти:
– 100 г сочевиці,
– 40 г цибулі-порей,
– 50 г моркви,
– 1 ч. л. лимонного соку,
– 150 мл томатного соку,
– 500 мл води,
– часник,
– кінза,
– перець чилі,
– паприка,
– 1 ст. л. соняшникової олії.
Спосіб приготування
Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. Обсмажте в сотейнику овочі, поки цибуля не стане м’якою. Додайте сочевицю й смажте ще 1 хвилину. Додайте томатний сік та воду, доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці (15–20 хвилин).
Коли сочевиця буде готова, перебийте суп блендером до однорідного стану, додайте за смаком сіль, сік лимона, паприку, кінзу і трохи перемішайте.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді виявили таксиста з ознаками наркотичного сп’яніння
18:57
У Закарпатській області шахраї від імені податківців вимагають гроші
18:53
В Ужгороді триває прийом заявок на Конкурс стартапів, який проходить із 1 по 30 липня 2025 року
18:15
На Закарпатті прокуратура викрила схему розтрати палива Укрзалізниці на понад півмільйона гривень
17:54
В Ужгороді виявили водія з ознаками наркотичного сп’яніння
15:46
При спробі переправити 4 військовозобов’язаних затримано 22–річного закарпатця
14:40
Прокуратура передала до суду справу шахрайського кол-центру на Закарпатті
14:26
В Ужгороді нагадали власникам орендованих квартир про оплату податків
12:47
Перший випуск приватного Закарпатського угорського ліцею
12:38
Поблизу кордону зі Словаччиною затримали групу порушників та їхнього переправника. Відео
16:07
Всі новини
Головне
Публікації
Перший випуск приватного Закарпатського угорського ліцею
12:38
Дроновий «апокаліпсис» на Київ: куди поцілили
15:18
Майстриня з Хустщини кукурудзяне листя перетворює на людей та тварин
13:59
На Закарпатті в родині вже шість років живе лелека
13:12
Відпочинок у лісі закінчився смертю 43-річного закарпатця
12:50
Всі Публікації
Фото
Відео