31003
13:38 5.032020

Сочевичний суп із кінзою

Цікаве 3313

Інгредієнти:

– 100 г сочевиці,

– 40 г цибулі-порей,

– 50 г моркви,

– 1 ч. л. лимонного соку,

– 150 мл томатного соку,

– 500 мл води,

– часник,

– кінза,

– перець чилі,

– паприка,

– 1 ст. л. соняшникової олії.

Спосіб приготування

Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. Обсмажте в сотейнику овочі, поки цибуля не стане м’якою. Додайте сочевицю й смажте ще 1 хвилину. Додайте томатний сік та воду, доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці (15–20 хвилин).

Коли сочевиця буде готова, перебийте суп блендером до однорідного стану, додайте за смаком сіль, сік лимона, паприку, кінзу і трохи перемішайте.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ужгородець посів призове місце на Чемпіонату України з дрон-рейсингу
09:00
У Закарпатській ОВА відбулася зустріч щодо Стратегії регіонального розвитку
08:45
Ужгородський замок відвідала угорсько-словацька делегація
08:30
Ольга Травіна про обласний тур Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з інвалідністю «Барви життя»
18:05
В Ужгороді засудили волинянина, який намагався ввезти 28 тисяч пігулок із псевдоефедрином
17:36
7 грудня: філармонія готує «Велику торбу обіймів» за участі солістів та юних вокалістів
17:09
В Ужгороді запрацювала Резиденція Святого Миколая: благодійність, віра в диво і тепло людських сердець
16:50
На Закарпатті ВПО з тимчасово окупованих територій подали 193 заяви на житлові ваучери.
16:28
Чомонинська гімназія відзначила 220-річчя
15:49
У Перечині встановили новорічну ялинку дружби
15:35
Всі новини