13:38 5.032020
Сочевичний суп із кінзою
Цікаве
3289
Інгредієнти:
– 100 г сочевиці,
– 40 г цибулі-порей,
– 50 г моркви,
– 1 ч. л. лимонного соку,
– 150 мл томатного соку,
– 500 мл води,
– часник,
– кінза,
– перець чилі,
– паприка,
– 1 ст. л. соняшникової олії.
Спосіб приготування
Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. Обсмажте в сотейнику овочі, поки цибуля не стане м’якою. Додайте сочевицю й смажте ще 1 хвилину. Додайте томатний сік та воду, доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці (15–20 хвилин).
Коли сочевиця буде готова, перебийте суп блендером до однорідного стану, додайте за смаком сіль, сік лимона, паприку, кінзу і трохи перемішайте.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Мальтійська служба допомоги вже 30 років допомагає на Закарпатті
09:20
Закарпатський краєзнавчий музей отримав у подарунок видання «Горянська ротонда»
09:00
Правопросвітницькі заходи до Дня захисту прав дітей у школах Закарпаття
08:45
В Ужгороді відбувся мистецький конкурс за творчістю закарпатських лауреатів Шевченківської премії
08:30
Свято першокласника відбулося в Ужгородській музичній школі № 1
16:59
Закарпатські гвардійці показали, як відпрацьовують штурм та зачистку будівлі
16:28
День бойових мистецтв відбувся у кінній народній вищій школі «Селід»
16:11
У Закарпатській ОВА відбувся брифінг щодо стійкості мобільних мереж
15:55
В Ужгородському замку діє міжнародна виставка «Живих історій»
15:41
Закарпатських учасників дорожнього руху просять пройти анонімне опитування
15:28
Всі новини
Головне
Публікації
Головна баскетбольна команда Закарпаття вперше в сезоні втратила очки
14:01
Хустянка пише картини смолою
12:33
У селі Яноші відбувся передріздвяний ярмарок
10:47
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт» і сталінських репресій
10:23
У Берегові відкрили оновлений меморіал
09:22
Всі Публікації
Фото
Відео