
13:12 19.022020
Гарбузовий салат з фетою та апельсинами
Цікаве
3076
Інгредієнти:
– 100 г сиру фета,
– 200 г гарбуза,
– 1 апельсин,
– 1 зубчик часнику,
– 2 гілочки базиліку,
– 1–2 ст. л. оливкової олії,
– за смаком чорний перець.
Спосіб приготування
Запечіть гарбуз із зубчиком часнику в розігрітій до 200°С духовці, доки він не стане м’яким. 150 г сиру фета наріжте невеликими кубиками. З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної тертки, потім наріжте м’якоть. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сиру фета та апельсина. Додайте листочки базиліку й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією та приправте свіжомеленим чорним перцем і сіллю за смаком.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Бюджетні кекси
17:22
Жителя Тячівщини засуджено до 15 років ув’язнення обвинуваченого у зґвалтуванні малолітньої дівчинки
17:03
Реставратори Ужгородського замку: Ян-Павло Роман
16:45
На Хустщині затримали наркоторговця – слідчі повідомили йому про підозру
16:11
У Мукачеві відзначили рятівників
15:39
Лекція про кіно відбулася в Ужгородському замку
15:15
В Ужгороді виявили заволодіння державними коштами під час капремонту поліклініки
14:44
Товариство багатодітних сімей Закарпаття організувало клуб танців та рукоділля в с. Петрово на Виноградівщині
14:27
Відбулося обстеження високогірних пасовищ у Карпатському біосферному заповіднику
14:10
Юні органісти Ужгородської музичної школи № 1 подарували місту концерт
13:59
Всі новини
Головне
Публікації
Органна велич у серці Ужгорода: виступ Томаша Кубіка з Угорщини в рамках XIII фестивалю ім. Наталії Висіч
12:28
Мукачівка вирощує екобукети
11:45
На Ужгородщині громада встановила хрест
15:33
Осіння палітра смаків і традицій: у Великій Доброні відбувся дев’ятий кулінарний майстер-клас Закарпатської гастрономічної майстерні
13:46
Традиційний турнір об’єднав в Ужгороді понад пів сотні шахістів
13:15
Всі Публікації
Фото
Відео