13:12 19.022020
Гарбузовий салат з фетою та апельсинами
Цікаве
3099
Інгредієнти:
– 100 г сиру фета,
– 200 г гарбуза,
– 1 апельсин,
– 1 зубчик часнику,
– 2 гілочки базиліку,
– 1–2 ст. л. оливкової олії,
– за смаком чорний перець.
Спосіб приготування
Запечіть гарбуз із зубчиком часнику в розігрітій до 200°С духовці, доки він не стане м’яким. 150 г сиру фета наріжте невеликими кубиками. З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної тертки, потім наріжте м’якоть. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сиру фета та апельсина. Додайте листочки базиліку й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією та приправте свіжомеленим чорним перцем і сіллю за смаком.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті правоохоронці викрили масштабну злочинну групу, які займались наркозбутом і переправленням військовозобов’язаних
16:41
Фінансові результати діяльності підприємств Закарпатської області у 2024 році
16:22
У Берегові провели зустріч міської влади із керівниками закладів освіти
16:20
На одному з пунктів пропуску на кордоні з Румунією обмежили рух
15:55
Бюджетна комісія Закарпатської облради розглянула низку важливих питань
15:18
Відбувся кваліфікаційний відбір до Ужгородської футзальної ліги сезону 2025/26
14:55
На Закарпатті очікується дощ з мокрим снігом
14:40
«Цирк зірок» в Ужгороді
14:25
Закарпатське футбольне дербі завершилося внічию
14:11
На Закарпатті рятувальники двічі вирушали на пошуки заблукалих людей
13:58
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатське футбольне дербі завершилося внічию
14:11
Фінішував чемпіонат області з футболу
13:43
Мукачівські школярі підготували виступ до річниці Угорської революції 1956 року
11:07
Ансамбль «Кредо» відзначив 30-річчя
10:56
У Берегові відбулася традиційна посвята випускників
10:34
Всі Публікації
Фото
Відео