
13:12 19.022020
Гарбузовий салат з фетою та апельсинами
Цікаве
1419
Інгредієнти:
– 100 г сиру фета,
– 200 г гарбуза,
– 1 апельсин,
– 1 зубчик часнику,
– 2 гілочки базиліку,
– 1–2 ст. л. оливкової олії,
– за смаком чорний перець.
Спосіб приготування
Запечіть гарбуз із зубчиком часнику в розігрітій до 200°С духовці, доки він не стане м’яким. 150 г сиру фета наріжте невеликими кубиками. З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної тертки, потім наріжте м’якоть. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сиру фета та апельсина. Додайте листочки базиліку й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією та приправте свіжомеленим чорним перцем і сіллю за смаком.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Перечинщині 4,5 років не можуть облаштувати автобусну зупинку
21:46
Закарпатські громади отримали комплекти навчальних посібників для місцевого економічного розвитку
21:42
У Перечині з городів покрали хрін
20:32
Накладено арешт на 40 тис. пачок безакцизних сигарет виявлених на Закарпатті
18:00
На тротуарі Перечина просіло асфальтове покриття. ФОТО
17:46
За тиждень на Закарпатті патрульні штрафували понад 100 пішоходів-порушників
17:27
Закарпатський окружний адміністративний суд повідомляє про зміни в роботі
17:02
5 років за ґратами: мешканець Тячівщини побив та залишив у небезпеці односельчанина
16:48
Нарцисова краса міста Перечина
16:40
На Закарпатті офіцера поліції підозрюють у незаконному заволодінні мотоциклу
15:52
Всі новини
Головне
Публікації
На тротуарі Перечина просіло асфальтове покриття. ФОТО
17:46
Нарцисова краса міста Перечина
16:40
Ужгородські гандболістки втратили друге місце
13:51
З червоної зони в жовту: Закарпаття вийшло з довготривалого карантину
13:33
Зелена акція: у Мукачеві люди висадили близько 1000 саджанців дерев та кущів
17:41
Всі Публікації
Фото
Відео