Брауні з коньяком і горіхами
15:01 10.102019

Брауні з коньяком і горіхами

Цікаве 240

Інгредієнти:

– яйця – 3 шт.,

– цукор – 150 г,

– вершкове масло – 130 г,

– борошно – 130 г,

– какао-порошок – 20 г,

– шоколад – 150 г,

– горіхи (в мене мигдаль) – 150-200 г,

– коньяк – 4 ст. л.,

– ванільний цукор – 2 ч. л.

Спосіб приготування

Просіяти борошно з какао. Горіхи ледь обсмажити на сухій сковорідці або підсушити в духовці.

Шоколад із маслом розтопити на водяній бані. Розтоплений шоколад трохи охолодити і додати до нього горіхи та коньяк. Перемішати.

В окремій посудині виделкою перемішати (але не збивати) яйця з цукром та ванільним цукром до однорідного стану. Потім яйця додати до шоколадно-горіхової суміші. Перемішати.

Слідом додати просіяне борошно з какао (краще додавати частинами) і ретельно перемішати ложкою. В результаті маємо отримати в’язке тісто, як на фото.

Форму застелити пергаментним папером, папір змастити вершковим маслом. У форму вилити шоколадне тісто.

Випікати брауні у заздалегідь розігрітій до 180°С духовці, приблизно 20-25 хв. Потім випічку слід охолодити, порізати на невеликі квадратики і подавати до столу. Брауні з коньяком і горіхами готове.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне