Котлети з баклажанів
Інгредієнти:
– баклажани – 2 шт.,
– хліб черствий – 50 г,
– молоко – 125 мл,
– яйце – 2 шт.,
– сир (за смаком) – 100 г,
– борошно.
Спосіб приготування
Хліб порізати на шматочки і замочити в молоці. Баклажани порізати дрібними кубиками, покласти в друшляк, посолити і залишити на годинку, щоб стекла гіркувата рідина. Бланшувати в киплячій солонуватій воді 5 хв. Відкинути їх на друшляк.
Сир твердого сорту натерти на тертці. Вийде смачніше, якщо ви з’єднаєте 2 види сиру, один з яких пармезан, він надає особливого смаку страві.
Тепер змішуємо разом віджаті баклажани, хліб, яйця, сир і подрібнену м’яту. Можна також додати базилік або петрушку, за вашим смаком. Солимо, перчимо. Робимо котлетки і обвалюємо їх у борошні.
Обсмажуємо котлети з баклажанів на рослинній олії з двох сторін. Поки не підрум’яняться. Перед подачею викладаємо котлети з баклажанів на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися